Ads Area

SANALPAZAR 500 BİN TL DAĞİTIYOR

Sanalpazar.com'da herkesin bir 'Cüzdan'ı var. Bu 'Cüzdan' kendi kendine dolan bir 'Cüzdan'. 'Cüzdan'ınızda biriken paraları, sanalpazar.com'da herhangi bir satın alma sırasında kullanabilirsiniz. 


Yani ödemenizi tamamen 'Cüzdan'daki Para + Kredi Kartı / Banka Kartı ile yapabilirsiniz. 

KİMLERİN CÜZDANI NASIL DOLUYOR
01.01.2014 – 27.04.2015 tarihleri arasında 3 ve üzeri satın alma yapmış ve üye olduğu tarihten itibaren tüm işlemleri sonucunda %100 itibarla değerlendirilmiş alıcı üyelerimize destekleri için teşekkür ediyor ve 'Cüzdan'larına 10 TL dolduruyoruz. 'Üyelik Doğrulama'larını tamamlamış alıcı üyelerimiz bu parayı ilk yeni alışverişlerinde kullanabilecek, 'Üyelik Doğrulama'larını henüz tamamlamamış alıcı üyelerimiz de, doğrulamalarını tamamladıklarında kullanmaya hak kazanacaklardır. 

YENİ ÜYELİK
27.04.2015 tarihinden başlayarak kampanya süresince aramıza katılacak her yeni üyemiz, 'Cüzdan'ında 10 TL bulacak ve 'Üyelik Doğrulama' işlemi ardından bu 10 TL'yi kullanabilecek. 

ALIŞVERİŞ
Tüm üyelerimiz 27.04.2015 tarihinden başlayarak kampanya süresince aynı satıcıdan yaptıkları her 100 TL ve üzeri alışverişte 'Cüzdan'larında sonraki alışverişte kullanabilecekleri yeni bir 10 TL bulacaklar. Sonraki alışveriş yine 100 TL ve üzerindeyse, yeni bir 10 TL daha 'Cüzdan'a dolacak ve bu böyle sürüp gidecek. 

SATICI ÜYELER
27.04.2015 tarihinden başlayarak kampanya süresince yaptıkları satışlarda, müşterilerini %100 memnun ettikleri, yani 5 tam puan aldıkları 100 TL ve üzeri değerdeki her işlemlerinde 'Cüzdan'larında yeni bir 10 TL bulacaklar. 

KAMPANYA KOŞULLARI
Kampanya, 27.04.2015 saat 10:00'da başlayacak, 10.05.2015 saat 23:59'a kadar veya bizim 'Cüzdan'daki para bitene kadar devam edecektir.'Cüzdan'larınıza aktarılan 10 TL'ler, 10.05.2015 saat 23:59'a kadar kullanılabilecektir. 

• Kampanya, 'Cüzdan'ınızdaki paranın 5 katı alışverişler için, aşağıdaki koşulların da sağlanması durumunda geçerlidir. 

• Aynı satıcıdan yapılmış toplam 100 TL ve üzeri satın alma işlemlerinde 10 TL, ilgili ürünün / ürünlerin tamamının alıcı tarafından teslim alınıp onaylanmasının ardından 'Cüzdan'a aktarılacaktır. 

• 'Cüzdan'lara aktarılan paralar, yapılacak alışveriş tutarının en fazla %20'sinin ödemesinde kullanılabilecektir. 

• Kampanya'dan 'Üyelik Doğrulama' yapmış satıcı ve alıcı üyelerimiz yararlanabilecektir. 

• Aynı satıcı ve alıcı arasında 1 hafta içinde yalnızca 1 işlem kampanyaya dahildir, diğer işlemler kampanya dışındadır. 

• 'Üyelik Doğrulama' yapmış olan satıcı üyelerimizin 'Üyelik Doğrulama' durumları, ürün detay sayfalarında işareti ile gösterilmektedir. 'Üyelik Doğrulama' yapmamış bir satıcıdan satın alma yapan alıcılar kampanya koşullarından yararlanamazlar. 

• Satıcı üyeler sistemimizde tanımladıkları 'Banka Hesap Bilgileri' ile 'Üyelik Doğrulama' sırasında verdikleri bilgiler tutarlı olmak zorundadır. 

• Kampanya, altın alımlarında geçerli değildir.  Kampanyamız, fiilen kargo ile sevk edilen ve sisteme "Kargo Takip No" su girilen işlemlerde geçerlidir. 

• 500 bin TL'lik kampanya ile, 'Kampanyalar' alanımızda bulunan, üyelerimizin yaptığı kampanyalar (hediye ürün, indirim, SanalPara, bedava kargo) farklıdır, üyelerimiz hepsinden yararlanabilirler. alışveriş yapmak için sanalpazar.com u ziyaret edin


Ads Area