Ads Area

SAMSUNG GALAXY TAB 5 SIZDIRILDI

S6 ailesi ile 2015'e fırtına gibi başlayan Samsung, telefonlarının satış rekorları kıracağından neredeyse emin. Akıllı telefon pazarındaki başarısını tablet pazarında da göstermek isteyen şirket Galaxy Tab 5 ile geliyor.

Tab ailesi ile iyi satış rakamları yakalan şirket, yeni tableti ile bu çizgiyi korumayı hedefliyor. Galaxy Tab 5, Çin'in ünlü sertifika kuruluşu olan TENAA'nın sertifikalarında ortaya çıktı. Sızan sertifikada cihazın tüm özellikleri mevcut, Galaxy Tab 5 8 inç boyutlarında 1024 x 768 piksel çözünürlüğünde bir ekran ile gelecek. 

1.2 GHz hızında çalışacak 4 çekirdekli bir işlemciye sahip olacak olan cihaz, 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızaya sahip. Bir önceki nesil olan Galaxy Tab 4'ten daha ince olacak olan cihaz, SM-P355C kod adı ile sertifikalanmış durumda, ürün selefinden daha ince olsa da daha ağır bir tablet olacak. 

Galaxy Tab 5, 2 megapiksel ön ve 5 megapiksel arka kamera kullanacak, bu özelliklerinin yanı sıra Samsung'un üst düzey büyük ekranlı ürünlerinde sunduğu S Pen kalemine ve Android Lollipop 5.0 işletim sistemine sahip olacak.shiftdelete

Ads Area