Ads Area

GOLD DA NE ALIRSAN 24 TAKSİT İMKANI

Teknoloji ve elektronik ürünlere gelen taksit kısıtlamasını kaldıran ve 24 aya kadar vade yapan sistem Gold ve Vakıfbank işbirliği ile geldi. 

Ünlü teknoloji marketlerden biri olan Gold markası istediğiniz kredi kartı ile yaptığınız alışverişi herhangi bir masraf ödemeden taksitlendirebilir, rahat rahat ödeyebilirsiniz. 

Hem de bu alışverişte kullandığınız limiti bu fırsatta sıfırlama imkanına ulaşabilirsiniz! Gold Bilgisayar Taksit Kampanyası Hangi Ürünleri Kapsıyor? www.gold.com.tr adresinde sizlere sunulan tüm ürünleri kapsayan kampanyadan dilediğiniz ürünü satın alabilirsiniz. Herhangi ürün sınırlaması olmadığı gibi kampanyalı ürünleri de tercih edebilirsiniz. 

Taksitlendirme İçin Hangi Kredi Kartlarını Kullanabilirim? Dilediğiniz bankanın kredi kartı ile yapacağınız alışverişlerde geçerli olan kampanya da alışverişiniz öncesinde yapmanız gereken TIK, TC kimlik numarası, Aylık gelir bilgisini aralarında bir boşluk bırakarak 5724’e kısa mesaj olarak göndermeniz gerekiyor. 

Bu mesajınız sonrasında kredi ön onay bilgisi sonrasında alışverişe başlayabilirsiniz. Alışverişiniz esnasında kartınız ile tek çekim olarak işlem sağlar ve sonra en yakın Vakıfbank şubesine başvurduğunuzda hangi bankanın kartı olursa olsun kredi kartınızdaki alışveriş tutarınız sizin adınıza ödenir. 

Ekstra Bir Ücret Ödeyecek Miyim?
vakıfbank gold bilgisayar 24 taksit Vakıfbank’ın sunduğu bu hizmet kullanmış olduğunuz banka kredi kartına sizin adınıza ödeme yapma işlemidir. 

Size sunulan hizmette dosya masrafı ve kredi hayat sigortası ücretleri yansıtılmamaktadır. Kullandığınız kredi alışveriş tutarınızın 24 aya bölünmüş hali olarak size ödeme planı olarak yansıtılır. Örneğin; 500 TL’lik bir alışverişi 24 ay taksitle 25 TL olarak ödersiniz. 

İnanılmaz avantajlı olan bu kampanyanın sizlere sunduğu diğer bir ayrıcalık ise kullandığınız kart limitinizin sizin adınıza Vakıfbank’ın ödemesi ile tekrar sıfırlanmasıdır. Bu sayede limitinizi yüksek meblağlı teknoloji alışverişinizde doldurmamış olursunuz. 

Gold Bilgisayar 24 Ay Taksit Kampanyası ile İlgili Önemli Detaylar Kampana www.gold.com.tr adresinde geçerlidir ve kredi ön onayı alınması halinde kullanılmalıdır. Ön onay alınmış ise alışveriş sonrasında 30 günlük zaman zarfı içinde alışveriş faturanız ile Vakıfbank’a başvurulmalı ve taksitlendirme yapılmalıdır. 

Bu sürenin aşılması ön onayın ve taksitlendirme talep edilecek alışverişin geçerlilik süresinin dolması anlamına gelmektedir. Kampanya maksimum 3.000 TL’lik alışverişleri kapsamaktadır.kampanyabulucu


Ads Area