Ads Area

ASUS VİVOWATCH DUYURULDU

2015'in akıllı saatlerin yılı olacağını defalarca söylemiştik, teknoloji Dünyasının büyük markaları da böyle düşünüyor olacak ki karşımıza yeni akıllı saatler çıkmaya devam ediyor. 


Akıllı saat pazarına en son dahil olan Apple, tanıttığı Apple Watch'ın daha kullanıcılarla buluşmamasına rağmen ön sipariş rakamları ile tüm Android Wear ekosistemini geride bırakmayı başardı. VivoWatch, Asus'un ikinci akıllı saati olmuş durumda ZenWatch ile pazara giren Asus, akıllı saatlere yatırım yapmaya devam ediyor. 

Asus'un laptoplarından da aşina olduğumuz üzere genelde Zen ismi üst seviye modellere Vivo ismi ise orta seviye modellere veriliyor bu mantıkla VivoWatch'ın ZenWatch'ın altında bir model olduğunu söylemek mümkün. Akıllı saatlerin en büyük sorununun pil ömrü olduğu düşünüldüğünde, Asus VivoWatch'ın 10 günlük pil ömrü ile batarya konusunda seviye atladığını söylemek mümkün. 

Pil ömrünün dışında spor odaklı bir saat olan VivoWatch, spor aktivitelerinizi, uyku düzeninizi ve kalp atış hızınızı ölçme gibi özelliklere sahip. VivoWatch çok şık bir tasarıma sahip olmasa da pil ömrü ile bu açığını kapatacaktır. IP67 sertifikasına sahip olan cihaz, suya ve toza dayanıklı bir yapıda. 

Android Wear'ın siyah beyaz bir versiyonunu kullanan VivoWatch, Android Wear ve 10 günlük pil ömrünü bir araya getirerek bir ilke imza atıyor. Cihazın fiyatına gelecek olursak, VivoWatch'ın yaklaşık 160 dolar seviyelerinde bir fiyata sahip olacağı tahmin ediliyor. shiftdelete

Tags

Ads Area