Ads Area

ALEXA YENİ ÖZELLİKLERİNİ DUYURDU

Amazon.com tarafından yönetilen Alexa sitesi, Web sitelerinin trafiklerini kullanıcılarına başarılı bir şekilde sunan bir firma olarak tanılıyor. 

Dünya ve ülkesel olarak web sitelerinin derecelerini gösteren Alexa, bugün yeni özellikleri ile daha ayrıntılı bilgiler sunacağını duyurdu. 

Aylık Benzersiz Ziyaretçi Alexa’nın yeni özelliği “Aylık Benzersiz Ziyaretçi” sayesinde; sitenizin gerçek seyirci sayılarını öğrenebilir ve yeni aylık benzersiz ziyaretçi sayısı ile potansiyel gücünüzü ortaya çıkarabilirsiniz. 

Bu değerler en net rakamı vermek için günlük olarak güncelleneceğini belirtelim. Anahtar Kelime Aracı Alexa’ya artık anahtar kelimelere daha kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz “Anahtar Kelime Aracı” özelliği geliyor. Bu özellik ile son aramaları site üzerinden bulunduğunuz sayfadan görüntüleyebilirsiniz. 

Anabaşlık karşılaştırması Zamanınızın değerli olduğunu bilen Alexa, yeni özelliği ile web sitelerinin trafiklerindeki anlık değişimlerini sizlere daha hızlı, anlaşılır ve kolay bir şekilde sunuyor.Shiftdelete

Ads Area