Ads Area

XBOX ONE 300 TL İNDİRİM FIRSATI

9 Mart- 5 Nisan tarihleri arasında Garanti İnternet veya Cep Şubesi'ne giriş yapanlar seçili TeknoSA mağazalarından veya teknosa.com’dan gerçekleştirilecek alışverişlerde XBOX One oyun konsolunu 300 TL indirimle alma fırsatı yakalıyor. 

Garanti Cep Şubesi’ne wap.garanti.com.tr, iPhone, Android telefon, Android tablet, iPad, Blackberry 10 veya Windows 8 tablet, telefon ve bilgisayar uygulaması üzerinden giriş yapılabilir. 

Kampanya yalnızca 500GB Xbox One oyun konsolunda geçerlidir. Kampanyadan yararlananlar ürünü 1.599 TL yerine 1.299 TL’ye alabileceklerdir. Oyunlar ve diğer yan ürünlerde geçerli değildir. Ürünün kodu ve tam adı 1.2508.4844 XBOX ONE KONSOL ONLINE'dır. 

Kampanya kodlarını seçili Teknosa mağazalarında veya teknosa.com üzerinden kullanılabilir. Mağaza listesi için tıklayın. Kampanya kodları, İnternet veya Cep Şubesi'ne giriş yapanlara 6 Nisan mesai bitimine kadar kısa mesaj yoluyla iletilecektir. Kişiye özel üretilen kampanya kodları, en geç 12 Nisan mesai bitimine kadar kullanılmalıdır. 

Cep telefonuna iletilen kampanya kodu Teknosa mağazalarından veya teknosa.com üzerinden yapılacak alışverişlerde indirim kodu kısmına yazılarak alışveriş tamamlanır. Bu tarihe kadar aktive edilmeyen kodlar geçerliliğini yitirir. 

Kampanya kodunun iletilebilmesi için gerekli olan cep telefonu bilgisinin güncel olması katılımcıların sorumluluğundadır. Cep telefonu numarasının ve dolayısıyla kampanya kodunun 3. Kişilerin eline geçmesi halinde Teknosa’nın herhangi bir sorumluluğu doğmayacaktır. 

Cep telefonu numaraları Paramatik veya şubelerden güncellenebilir. İndirim kodları para ile satılamaz, paraya çevrilemez veya başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya dönemi içerisinde 1 kişi en fazla 1 adet indirim kodu kazanabilir. Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler, Garanti Bankası ve Garanti Bankası iştirakleri çalışanları yararlanamaz. 

Ads Area