Ads Area

VODAFONE SMART 4 MAX 999 TL YE SATIŞTA

Tablet telefon melezi (phablet) pazarına da iddialı bir giriş yapan Vodafone, 6 inçlik cihazı Smart 4 Max’i tanıttı. 

Tarifeye ek 24 ay taksitle sunulan cihazın peşin fiyatı ise 999 lira olarak belirlendi. Vodafone, 6 inçlik yeni akıllı telefonu Smart 4 Max’ı tanıttı. Vodafone aboneleri cihaza tarifelerine ek 24 ay taksitle sahip olabiliyor. 

Telefonun kontratsız satış fiyatı ise 999 TL. Geçen yıl 4G’li ilk operatör markalı akıllı telefon Smart 4 power’ı Türkiye’de üreten Vodafone’un yeni telefonu aynı zamanda operatör markalı ilk ‘phablet’ (telefon tablet melezi) sınıfı akıllı cihaz olma özelliğine sahip. 

7.9 milimetre kalınlığı, 170 gram ağırlığıyla sınıfının en hafifleri arasında yer alan cihaz, 13 megapiksel Sony Exmor sensöre sahip. Android 4.4.2 KitKat platformundan güç alan telefon LTE desteğiyle 150 Mbps veri aktarımı hızına erişebiliyor. 

MULTİMEDYA CANAVARI 
Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, “2014’te Türkiye’nin ilk yerli üretim 4G destekli cihazını sunduktan sonra şimdi de Smart 4 Max ile operatör markalı ilk ‘phablet’ sınıfı akıllı cihazını getirdik. Cihaz, inceliği, hafifliği ve şık tasarımıyla teknolojiyi zarafetle buluşturuyor” dedi. Bugün


Ads Area