Ads Area

VESTEL VENUS 2 YAKINDA SATIŞTA

Vestel ikisi bu ay olmak üzere 2015’te 4 yeni model piyasaya sürecek. 

Barcelona'da cihazlarını tanıtan şirket, güçlü dona-nımları ve uygun fiyatıyla devlere meydan okuyor. Akıllı telefon pazarına Venus adlı modellerle giren Vestel, yeni telefonlarını Barcelona'da düzenlenen Dünya Mobil Kongresi'nde görücüye çıkardı. 

 Bu ay satışa sunulması beklenen 5 inçlik Venus ve 5.5 inçlik Venus Plus ile öne çıkan şirket, yılın son çeyreğinde ise Venus 2 adlı telefonu satışa sunmayı hedefliyor. 

4 VE 5’İNCİ MODELLER SIRADA 
Vestel İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan etkinlikte Bugün'ün sorularını yanıtladı. Fuarda prototipi sergilenen Venus 2'nin premium bir cihaz olacağını belirten Erdoğan, “Bu sil baştan, tamamen yeni bir ürün olacak. 5.5 inçlik ekranla gelecek. 

Ardından Venüs 3, Venüs 4 gibi seriler gelecek” dedi. Venüs Plus'ın ise bu ay içerisinde tüketiciyle buluşacağına dikkat çeken Erdoğan, Venus ile yakaladıkları yüzde 1,6 payı 3 yıl içerisinde yüzde 5'e, uzun vadede ise yüzde 10'a çıkarmayı planladıklarını kaydetti. 

YERLİ ÜRETİM DESTEKLENMELİ 
Venus adlı cihazlar sonrası yerli telefonlara ciddi bir ilginin oluştuğunu belirten Erdoğan, “Yerli üretimin desteklenmesi gerekiyor ve bu cihazlara karşı tüketicide algıyı artırmalıyız. Alım gücü yüksek olmayan pek çok insanımız bile telefona 2-3 bin lira veriyor. Halbuki bizim telefonlarımız da aynı işlevi görüyor.

Yabancı marka algısını değiştirmek şart. Dünyanın her yerine televizyonlarımızı satıyoruz. Bunu telefonda da yapabiliriz. Şu an çipset dışında her şeyi üretebilecek inovasyona sahibiz" diye konuştu. 

60 CİHAZLA GELDİ 
Vestel telefon dışında fuara tabletlerden 4K televizyonlara, akıllı ev sistemlerinden yeni nesil dijital bilgilendirme panolarına kadar 60 farklı ürünle katıldı. Erdoğan, “Büyük telefon üreticileri yerel markalara ve üreticilere karşı pazar kaybetmeye başladı. Bölgesinin en büyük elektronik üreticisi Vestel için bu çok önemli bir fırsat" diye konuştu. 

ÖNCEKİ MODELLER GÜÇLENDİ 
Erdoğan, bir önceki 5 ve 5.5 inç modellerini de tüketicinin isteği doğrultusunda güçlendirdiklerini söyledi. Mart ayında pazara çıkacak 5.5 inç plus model'in 4G'yi desteklediğini ifade eden Erdoğan şu bilgileri verdi: “Yazılım KitKat'a geçti. 13 MP kamerası olan telefon MSM 8926 Quadcore 1.2 GHz'den güç alıyor. Cihazda özel renkler de kullanıldı.” Bugün

Ads Area