Ads Area

GTA 5 TEN PC YE ÖZEL YENİ GÖRSELLER

Geçtiğimiz ay Rockstar Games tarafından yapılan duyuru ile birlikte PC çıkış tarihi ikinci kez ertelenen GTA 5'in PC platformuna özelyeni ekran görüntüleri yayınlandı. 

Geçtiğimiz yıllarda PS3 ve Xbox 360 için çıkan GTA 5, daha sonra yeni nesil konsollara yani PS4 ve Xbox One için çıkmıştı. İlk çıkışından bu yana PC oyuncularının beklediği GTA 5, hiçbir oyunda görmediğimiz şekilde ertelemelere maruz kaldı. 

PC sürümüne ait 4K çözürlükte olan yeni ekran görüntüleri bizi oyunun PC sürümü için gittikçe sabırsızlandırmaya devam ediyor fakat yaşanılan ertelemelerden dolayı PC oyuncuları artık eskisi kadar hevesli değil. 

GTA 5 Sistem Gereksinimleri Rockstar Games tarafından ertelenmelerden dolaylı bir özür niteliğinde olarak paylaşılan yeni ekran görüntülerinde oyunun çevresel yapısı, karakter modellemeleri ve özellikle ışık kalitesi dikkat çekiyor. 

Çıkış tarihi 14 Nisan Normalde 27 Ocak'ın ardından 24 Mart'ta çıkış yapması beklenilen yapımın son çıkış tarihina göre PC oyuncularıyla 14 Nisan'da buluşacak.shiftdelete

Ads Area