Ads Area

BİMEKSTE KDV KADAR BİPARA HEDİYE

Bu kampanya 28-31 Mart 2015 tarihleri arasında sadece nakit ve kredi kartlı ödemelerde geçerlidir. World ve Maximum’a 9 taksit, Cardfinans’a 5+4 taksit, Bonus, Axess, Advantage, Paraf, Türkiye Finans ve Bank Asya’ya 5 taksit uygulanır. 

Diğer banka kredi kartlarının taksit seçeneğini mağazalarımızdan öğrenebilirsiniz. 

İki kampanya aynı anda kullanılamaz. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Bimeks kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar. Bu kampanya tüm Bimeks ve Electro World mağazalarında geçerlidir. 

Bu kampanyadan yararlanabilmek için Bipara üyeliği aktif hale getirilmeli, üyelik için TC kimlik no, cep telefonu ve e-mail bilgileri doğru olarak verilmedir. Kazanılan Bipara ile ilgili tüm bilgiler cep telefonunuza gelecektir. Kazanılan Bipara ertesi gün kullanılabilir. 

Aralık ayında hak edilen Bipara 30.06.2015 tarihine kadar kullanılabilir. Bipara outlet, seri sonu, lansman ürünleri, web'e özel ürünler, ön sipariş ürünleri ve Bosch, Siemens, Profilo markalarında geçerli değildir. kurumsal (ticari) kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek telekomünikasyon alımlarında dokuz aya kadar taksit yapılabilmesine olanak sağlanmıştır.

Ads Area