Ads Area

APPLE, İPHONE 6 İLE ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARI TÜRKİYE SOKAKLARINDA DA KULLANACAK

Apple, bu hafta itibari ile iPhone 6 için yeni bir global pazarlama kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında sadece iPhone 6 ile çekilen fotoğraflardan oluşan bir 'Dünya Galerisi' oluşturuldu. 

Türkiye de bu çalışmaların billboardlarda kullanıldığı dünyadaki sayılı ülkelerden biri oldu. Türkiye dışında İngiltere, Fransa, Almanya İtalya, İspanya, İsviçre, Birleşik Arap Emirlikleri ve Hindistan'da da bu kampanya uygulanacak. 

‘iPhone 6 ile çekildi', iPhone'un fotoğraf çekme alışkanlıklarımız üzerinde geliştirdiği köklü değişiklik ve cep telefonu ile fotoğraf çekme kültürünün oluşmasında oynadığı bütünleyici rolün onuruna ortaya çıkan bir kampanya oldu. 

Apple, dünya üzerindeki şehir sokaklarına ilham katmak amacıyla global kampanyasında kullandığı billboard ve print reklam alanlarını iPhone 6 kullanıcılarının fotoğrafları ile süsledi. ‘iPhone 6 ile çekildi' kampanyası dahilinde oluşturulan ve 77 farklı fotoğrafçının çektiği fotoğraflardan oluşan ‘Dünya Galerisi' 70 farklı şehirde ve 24 farklı ülkede yayınlanacak. 

Bu galerinin ilgi çekici diğer bir özelliği de sadece çekilen fotoğrafları göstermekten öte bu fotoğrafların hikayesini, duygusunu aktarması ve ayrıca fotoğrafların düzenlenmesinde kullanılan uygulamalarla da ilgili bilgi vermesi oluyor.zaman

Tags

Ads Area