Ads Area

VAIO TELEFON PAZARINA GİRİŞ YAPIYOR

Bir zamanlar Sony çatısı altında önemli başarılara imza atan ve bir dönem dizüstü bilgisayarlar arasında kendine yer edinmeyi başaran VAIO, şimdilerde akıllı telefon pazarına gözünü dikmiş gibi görünüyor. 

 2014 yılında Sony’den ayrılarak Japan Industrial Partners (JIP) bünyesinde dahil olan ve yeniden dizüstü bilgisayar üretmeye başlayan VAIO, farklı pazarlara da giriş yapmaya hazırlanıyor. İddialara göre söz konusu telefonlar 12 Mart tarihinde raflardaki yerini alacak. 

Sony’nin halen VAIO’nun yüzde 5 hissesini elinde bulunduruyor olması yeni telefon ile ilgili farklı iddiaların ortaya çıkmasına neden oluyor. Söylenenlere bakılırsa Sony, VAIO markalı akıllı telefonların üretiminde destek sağlayabilir. Ancak bu desteğin ne şekilde olabileceği henüz bilinmiyor. 

 Resmi bir açıklama olmadığından ötürü bu söylenenlerin şu an için iddia aşamasında olduğunu belirtelim. Fakat VAIO’nun piyasaya süreceği olası bir akıllı telefonun sektöre yeni bir soluk getireceğini ve dolayısıyla da iddiaların heyecan verici olduğunu söyleyebiliriz.Haber7

Ads Area