Ads Area

TEKNOSA MOBİL ABONELERİNE 300 TL YE VARAN TEKNOSA ÇEKİ

Avea ve Teknosa işbirliğiyle kurulan teknosa mobilde kaçırılmayacak fırsatlar sizleri bekliyor.kampanya kapsamında teknosada geçerli 300 TL ye varan teknosa çeki hediye ediliyor


Teknosa mobil tarifelerden bazıları

Tekno X1 tarifesi her yöne 300 dk 1 GB aşımsız internet 22 TL
Tekno X2 tarifesi her yöne 600 dk 2 GB aşımsız internet 39 TL
 Tekno X2 tarifesi her yöne 900 dk 3 GB aşımsız internet 49 TL
 
Tekno X1 tarifesinden tüm mevcut abonelerimiz, yeni aktivasyon ve numara taşıma yolu ile Teknosa Mobil abonesi olmak isteyenler yararlanabilirler. 


Tarife ücretlerine KDV ve ÖİV dâhildir. Tarifeniz kapsamında ayrıca Teknosa hediye çeki kazanmak için diğer tarifelerimize göz atın. Detaylı bilgi almak için 444 55 99 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir, size en yakın Teknosa mağazasına başvurabilirsiniz. 

Ücreti veya taahhüt süresi daha yüksek bir tarifeye taahhüdü bulunan abonelerimiz Tekno X1 tarifesine geçmek istemeleri durumunda mevcut tarifelerinin cayma bedeli ilk faturalarına yansıtılır. 

Tarife kapsamındaki dakikaların ücretlendirme periyodu 6 sn., datanın ücretlendirme periyodu 1byte’dır. Fatura kesim tarihi her ayın son günüdür. Fatura kesim tarihine kadar kullanılmayan dakika ve internet hakkı bir sonraki fatura dönemine aktarılmayacak, silinecektir. 

Tarifedeki her yöne dakika ve internet hakkı sadece yurt içinde kullanılabilir. Her yöne dakikalar, yurt içi bölgelerden başlatılmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler, 444'lü aramalar, 1xy yapısındaki özel servis numaralarını aramada kullanılabilir. Tarife kapsamındaki konuşma dakikaları bittiğinde Fatura kesim tarihine kadar 45 kr/dk’dan ücretlendirilir.

Tags

Ads Area