Ads Area

NIKE’IN SAHALARDA PARLAYAN KRAMPON KOLEKSİYONU TÜRKİYE’DE

Nike’ın, göz alıcılığıyla öne çıkmak ve yakaladığı fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek isteyen oyuncular için tasarladığı “Shine Through” krampon koleksiyonu Türkiye’de! 

 İlk kez 1970’lerde boy gösteren ve futboldaki siyah krampon tabusunu yıkan beyaz kramponlar Nike ile tekrar bambaşka bir kimliğe bürünüyor. 

Nike tasarımcılarının Brezilya'daki yılbaşı kutlamalarında görülen enerji, atmosfer ve görsellerden ilham alarak yarattığı Shine Through Koleksiyonu, futbolcuların en sevdiği ve NIKEiD’de en çok tercih edilen ikinci renk beyazı ayakkabının “swoosh”u üzerindeki canlı renklerle bir araya getiriyor. Yeni yıla özel olarak Shine Through Koleksiyonu’nda Nike’ın Futbol Ayakkabısı’nın dört silosunun tamamının parlatılmış beyaz versiyonu bulunuyor. 

Beyaz rengin zaman zaman en basit renk olarak düşünüldüğünü söyleyen Nike Futbol Ayakkabı kategorisi Başkan Yardımcısı Max Blau, beyazı, ana renklerin üst üste gelerek yarattığı güçlü bir renk olarak gördüklerini belirtti. Blau, “Bu durum, bir oyuncunun antrenman, yaratıcılık ve temas gibi sahada basit gibi görünse de zor olan özelliklerinin bir araya gelmesiyle de benzerlik gösteriyor” dedi.

Ads Area