Ads Area

İOS 8.3 SİRİ'YE TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ GELDİ

Apple, iOS 8.3'ün ikinci betasını da yayınladı. Siri'ye Türkçe dil seçeneği geldi. 

Apple'ın geçtiğimiz yılın yaz aylarında yayınladığı işletim sistemi iOS 8 ilk başlarda ciddi sorunlar çıkarsa da ilerleyen zamanlarda gelen güncellemelerle bir hayli gelişti ve düzeldi. Apple iOS 8 için son olarak iOS 8.3'ün betasını yayınlamıştı. iOS 8.3'ün ilk betası ise kablosuz CarPlay bağlantı desteği başta olmak üzere birçok özellikle gelmişti. 

Apple bugün ise iOS 8.3'ün ikinci betasını yayınladı. iOS 8.3'ün yeni betası ise aslında bizler için de önemli gelişmeler sunuyor. Zira Apple, kişisel asistanı Siri'ye Türkçe dil desteğini nihayet iOS 8.3'ün betası ile birlikte getirdi. 

Şu an beta aşamasında olduğu için Türkçe Siri'de bazı hatalar görülebiliyor ancak bu hataların iOS 8.3'ün tam sürümü ile birlikte giderilmesi bekleniyor. Öte yandan Siri, Türkçe'nin yanında Rusça, Danca, Felemenkçe, Portekizce, İsveççe, Tay dili ve Hindistan İngilizcesi gibi diğer dil desteklerine daha kavuştu. 

Diğer taraftan iOS 8.3 beta 2'nin getirdiği yenilikler sadece Siri ile sınırlı değil. Yeni beta bunun yanında yeni emojiler, yeni Apple TV betası gibi yenilikler getiriyor.Bugün

Tags

Ads Area