Ads Area

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY AİR SATIŞTA

Gerçek Renkler Avucunuzda Uzun yolculuklarda video izlerken, arkadaşlarınıza çektiğiniz fotoğrafları gösterirken, sosyal medyada arkadaşınızın tatil anılarını okurken; Discovery Air’ın AMOLED ekranı size en iyi renkleri sunacak.


İdeal 4,8 inç boyutu ile tüm ekrana başparmağınız ile ulaşmanıza olanak veren Discovery Air, geniş ve kullanışlı klavyesi ile kolay metin yazımı sunuyor. 

5.1 İncelik(mm) 139.8 Yükseklik(mm) 67.5 Genişlik(mm) Gerçek Renkler Avucunuzda Hafifletilmiş Metal Çerçeve Hafifletilmiş, Magnezyum Aluminyum alaşımlı çerçeveye sahip Discovery Air size yepyeni bir tarz sunuyor. 

5.1mm inceliği ile dikkat çektiği kadar elinize aldığınız ilk anda hafifliği ile sizi şaşırtacak. Tasarım ve teknolojinin en gelişmiş birlikteliği Discovery Air metalik kasası üzerine yerleştirilmiş tuş takımı ile de en ergonomik tuş deneyimini sunuyor. 

Hafifletilmiş Metal Çerçeve Performans Odaklı 1,7GHz hızında gerçek sekiz çekirdek işlemcisi Discovery Air’ın tüm oyun ve uygulamaları kolaylıkla çalıştırmasını sağlıyor. 

İnce şık tasarımına rağmen, optimize edilen pil kullanımı size uzun bekleme ve kullanım süresi sunuyor. Güç koruma modunu aktive ederek çok daha uzun bekleme sürelerine ulaşmanız da mümkün. 

Performans Odaklı Akıllı Jestler Ekran kapalı bile olsa çift tıklama ile ekran açma - kapatma, cihazı sallayarak arka plan uygulamaları sonlandırma gibi bir çok akıllı özellik ile size güncel hayatınızda kolaylıklar sağlıyor. 

 5,1mm Şaşırtıcı incelik Sadece 98gram 4,8 inç Amoled Ekran 306ppi Gerçek 8 çekirdek (8 x 1,7GHz) 8MP Otofokus ve flaş led’li ana kamera 5MP selfie kamera Android İşletim Sistemi (4.4 KitKat)

Ads Area