Ads Area

SONY YENİ ACTİON CAM SERİSİNİ TANITTI

Sony, macera sevenlerin ve sporcuların heyecan dolu anlarını kaydetmelerini sağlayan yeni kamera serisini tanıttı. 

Tanıtım etkinliği, Uludağ Beceren Otel ve Tahta Dergisi işbirliğinde tamamen doğal malzemelerle düzenlenmiş Sony WoodPark kayak ve snowboard pistinde gerçekleştirildi. Sony Kamera Grubu Ürün Müdürü Aylin Alpay’a göre aksiyon kameralar ekstrem sporlardaki heyecanlı anları kaydetmenin yanında günlük hayatın da bir parçası olmaya başladı. 

“Bu kameraları yürüyüş yaparken sırt çantanıza takabilir, etrafınızdaki doğa manzarasını hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan seyredebilirsiniz. Köpeğinizi gezdirirken onun kafasına takabilir, etrafı onun gözünden görebilirsiniz. 

Otomobilinizin ön konsoluna yerleştirip yolculuğunuzu kaydedebilirsiniz. Çocuğunun motor kullanmasına izin veren ebeveynler GPS özelliğiyle yaptıkları hızı kontrol edebilirler. Hatta ameliyatlarını kayıt altına alan doktorlar bile var.” Action Cam serisinin X 1000V modeli profesyonel kullanımlar için geliştirilmiş, 4K video kaydediyor. 

Yüksek performanslı AS200V modeli 60p Full HD veya 120p HD video kayıt özelliğine sahip. 63 gram ağırlığındaki Mini AZVR özellikle günlük kullanımlar için ideal. AS20 ise fonksiyonel tasarımıyla dikkat çekiyor. “Splash Proof” özelliği sayesinde bu kameralar suya düşmelere karşı dayanıklı, ayrıca mikrofonları rüzgar sesini ve ortam gürültüsünü başarılı bir şekilde engelliyor. 

Kol bileğine takılan RM-LVR2 adlı uzaktan kumanda sayesinde kameraların görüntüsünü 7 metre uzaklığa kadar kontrol etmek mümkün. Kumandanın fiyatı 399 TL. Kamera serisi ise 599 TL ve 1499 TL arasındaki fiyatlardan satışa çıkıyor.zaman
Tags

Ads Area