Ads Area

REEDER W100İ 64BG İLE SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE AŞK ÇİTANIZI YÜKSELTİN

Intel işlemcili tablet bilgisayar ve akıllı telefon markası Reeder, Sevgililer Günü’nde hem şık hem de yenilikçi hediye vermek isteyenler için zengin seçenekler sunuyor. 

Görüntü kalitesi, hızı ve tasarımıyla tablet bilgisayar dünyasında çıtayı yükselten Reeder’ın ürün portföyünde her zevke ve her bütçeye uygun alternatifler bulunuyor. 

Sevgililer tüm hayatlarını aynı bilgisayara sığdırabilecekler. Reeder’ın ikisi bir arada bilgisayarı W100i 64BG, hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak kullanım imkanı sunuyor. 

10.1 inçlik ekrana ve gümüş rengi şık tasarıma sahip W100i 64GB’tın 64 GB hafızası sayesinde işinizi, ailenizi, tüm hayatınızı aynı bilgisayara sığdırabilirsiniz. HDMI girişi ile tüm fotoğraflarınızı ve dosyalarınızı TV'ye aktarabilir ya da dizi ve filmleri takip edebilirsiniz. 

Reeder W100i 64GB’tın kendisi kadar hediyeleri de cezp edici.1 yıllık Office 365 bireysel aboneliği sayesinde ofisinizi her an yanınızda taşıyabilirsiniz. Üstelik 130 TL değerindeki sınırsız OneDrive depolama alanı ve Skype ile 60'tan fazla ülkeye aylık 60 dünya dakikası da hediye !

Ads Area