Ads Area

BU YIL LASSA DAHA SERT GELİYOR

Lassa, 41?29! ve Batesmotelpro ortaklığıyla imza attığı başarılı viral kampanyalarına bir yenisi daha ekliyor! Geçtiğimiz aralık ayında Don Duran – Titre Bakalım viral kampanyası ile bir anda dikkatleri üzerine çeken Lassa, yaz için hazırladığı Shez Long – Sağlam Yatıcan ile de milyonlarca kişiye ulaşmayı başarmıştı. 

Shez Long’a Don Duran’ın yanıtını bekleyen Don Duran hayranları, Arkamız Sağlam yayına girdiği ilk yarım saatte sosyal medyada çılgın atmaya başladılar! 

 Don Duran’ın, kardeşi Shez Long ile arasındaki kapışma, Shez Long videosunun aldığı “Don Duran’dan cevap istiyoruz” yorumlarının da etkisiyle, bu kış daha da muhteşem bir hal alıyor. Üstelik Don Duran bu kez kalabalık bir ekiple geliyor! Sözü daha fazla uzatmadan, Lassa kış lastiklerinin en büyük hayranı Don Duran’a yeni şarkısı ve sosyal medyada yaptıklarına dair birkaç soru yöneltiyoruz; 

 -Yeni şarkın Arkamız Sağlam tüm çorbacılarda, montçularda hit olamaya başladı bile. Neler söylemek istersin Don Duran? Öncelikle kusura bakmayın, bu kış işi biraz abarttık, daha aralık ayı bitmeden sizleri kar, buz, tipi ile başbaşa bıraktık ama o Shez Long denen, içimizdeki Miamili beni bu yaz çok kızdırdı.

Son şarkımıza gelince, aslında o yalnızca benim değil, Dondurcan’ın, Meleklerim Nazbuz ile Safibuz’un ve evcil hayvanım Yeti’nin de şarkısı. Bu şarkının arkasında, buz gibi notaların arasında kocaman bir ekip var! -Bu parçayı hazırlarken nelerin etkisinde kaldın? Bu parçayı hazırlarken, yoğun kar yağışı ve tipinin etkisinde altındayım. Derin dondurucu tahtımda günlerce şarkımı hazırladım. 

-Shez Long ile aranızda ne var? 
Neden ona bu kadar öfkelisin? O, benim buzlarımı eritti! O, benim eldivenlerimi, atkılarımı, yorganlarımı hurçlara doldurtup, dolapların en ücra köşelerine yerleştirtti. Onları orada yapayalnız bıraktı, anlıyor musunuz? Sonra, montçular, aktarlar, bozacılar sinek avladı bütün yaz. Ayrıca, video klibinde de bana bir sürü şekil yaptı. Bunun bir bedeli olmalıydı. -Her şey çok güzel görünüyor. 

Peki ama yaz gelince ne yapacaksın? Onu o zaman düşünürüz. Şimdi kışın tadını çıkarma zamanı! -Son olarak seni sevenlere söylemek istediğin bir şey var mı? Gözünüz Twitter’da, Facebook’da, Youtube’da yorumlarda ve özel olarak hazırladığım Tumblr’ımda olsun.

Ads Area