Ads Area

AVEA BABA KAMPANYADA 4GB İNTERNET 1000 DK VE SMS 33 TL

Avea’dan Türk Telekom ve TTNET müşterilerine çok avantajlı tarife! Türk Telekom'da ve TTNET’te bireysel aboneliği bulunan müşterilere %40, ikisinden birinde aboneliği bulunan müşterilere %20 indirim fırsatı bu tarifede! 
Numaranızı Avea’ya taşıyarak, yeni hat alarak Üçlü Avantaj 4GB Tarifesi’nden yararlanabilirsiniz! Üçlü Avantaj 4GB tarifesi ile Her Yöne 1000 dakika + Her Yöne 5000 SMS + 4 GB Cepten İnternet, hem Türk Telekom hem de TTNET’te abonelikleri bulunan müşterilere ayda 33 TL, Türk Telekom veya TTNET’ten birinde aboneliği bulunan müşterilere 44 TL. 


Her Yöne Görüşme Süresi 1000 DK Aylık Ücretsiz Her Yöne SMS 5000 SMS Ücretsiz Süre Bitiminde Yurt İçi Her Yöne 60 Kr/Dk SMS 60 Kr/SMS MMS 99 Kr/MMS *Yeni Hat Tesisi ve Numara Taşıma yoluyla tarifeye kaydolup 12 fatura dönemi süresince Türk Telekom, TTNET ve Avea’nın sunduğu faturalı tarifelerde kalacaklarına dair taahhütte bulunan müşterilerimiz için 12 fatura dönemi boyunca %40 indirimle geçerli olan fiyattır. 

Müşterilerimizin indirimli fiyattan faydalanabilmeleri için Türk Telekom ve TTNET’te aboneliklerinin olması ve UCLUAVANTAJ yazıp boşluk bırakarak TC Kimlik No’larını 5555’e SMS ile iletmeleri gerekmektedir. SMS gönderimini takiben müşterilerimizin Türk Telekom ve TTNET’teki abonelikleri kontrol edilecek ve her ikisinde de geçerli aboneliklerin bulunması ve SMS ile taahhüt vermeleri durumunda %40 aylık tarife ücreti indirimi karşılığında taahhütlü fiyat geçerli olacaktır. 

Yeni Hat Tesisi ve Numara Taşıma yoluyla tarifeye kaydolup 12 fatura dönemi süresince Türk Telekom, TTNET ve Avea’nın sunduğu faturalı tarifelerde kalacaklarına dair taahhütte bulunan müşterilerimiz için 12 fatura dönemi boyunca %20 indirimle geçerli olan fiyattır. 

Müşterilerimizin taahhütlü fiyatlardan faydalanabilmeleri için Türk Telekom ve TTNET’te aboneliklerinin olması ve UCLUAVANTAJ yazıp boşluk bırakarak TC Kimlik No’larını 5555’e SMS ile iletmeleri gerekmektedir. SMS gönderimini takiben müşterilerimizin Türk Telekom ve TTNET’teki abonelikleri kontrol edilecek ve sadece birinde geçerli aboneliğin bulunması durumunda %20 aylık tarife ücreti indirimi karşılığında taahhütlü fiyat geçerli olacaktır. 

Yeni Hat Tesisi ve Numara Taşıma yoluyla tarifeye kaydolup taahhüt vermeyen müşterilerimiz için aylık ücret 55 TL olarak uygulanacaktır.
Tags

Ads Area