Ads Area

POLARİS İLE YENİ YILA IŞIL IŞIL GİRİN

Rahatlık ve şıklık denince ilk akla gelen markalardan olan Polaris’te hem yılbaşı gecesi için gözlerinizi üzerinde toplayacak, hem de sevdikleriniz için hediye seçeneği niteliğinde birçok model yer alıyor. 

Kadın koleksiyonunda toka, zımba, payet gibi göz alıcı detaylar ön plana çıkarken; erkek koleksiyonunda siyahın asaletini yansıtan rugan modeller yeni yıla göz kırpıyor. Polaris, kadınları yılbaşı gecesinin gözde renklerinden olan bordo ve kırmızının en güzel tonlarıyla buluşturuyor. 

Şık kıyafetlerin vazgeçilmezi olan stilettolar Polaris’te farklı topuk alternatifleriyle kadınların beğenisine sunuluyor. Çapraz deri detayları, irili ufaklı zımbalar, paralel tokalar ayakkabıların topuk kısımlarına hareket katıyor. Payetli modeller siyah, lame ve dore alternatifleriyle ışıltılı bir şıklık sunuyor. Stiletto yerine bot tercih edecek kadınlar Polaris’teki chelsea bot alternatiflerine bayılacak! 

Rugan detaylı yüksek topuklu modellerin yanında; uzun yılbaşı kutlamaları için ideal olan az topuklu botlar da hem şık hem konforlu adımlar sunuyor. Polaris’in çanta koleksiyonu da yılbaşı gibi özel geceler için birbirinden şık ve zarif çantalardan oluşuyor. Metalik ve leopar etkili babaetler gecenin ilerleyen saatler için birer kurtarıcı niteliğinde Polaris koleksiyonunda yerini alıyor. 

Klasik bir stilin tamamlayıcısı olacak portföy çantalar; taş, payet gibi ışıltılı detaylarla göz kamaştırıyor. Polaris’in erkek koleksiyonunda takım elbise şıklığına eşlik edecek deri ve rugan alternatifler yılbaşı gecesi için ideal bir alternatif olacak nitelikte! 

Siyahın asaleti Polaris’in erkeklerini büyüleyici bir şıklığa kavuştururken; renkli bağcık ve taban detayları kombinine hareket katmak isteyen erkekleri bekliyor.

Ads Area