Ads Area

KOÇAK GOLD FIRSAT ÇADIRINDA HER GÜN ŞANSLI KİŞİYE PIRLANTALI BİLEKLİK HEDİYE

Ziyaretçileri için kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunarak, alışverişi keyif haline getiren İstanbul Optimum Outlet, şimdi de “ Fırsat Çadırı” ile ekstra kazançlı bir dünyanın kapılarını açıyor. 

‘İstanbul Optimum Outlet’teki Koçak Gold’un fırsat çadırı, kendisine ya da sevdiklerine, yeni yıl nedeniyle değerli bir hediye almak isteyenler için dörtdörtlük indirimlerle dolu. Fırsat Çadırı’nda, Pırlantalı mücevherlerde %40 +%40 + 4 taksit ve 14 ayar altın ürünlerde, %40 indirim + 4 taksit seçenekleri Optimum Outlet AVM’de sizleri bekliyor. 

 Stok ve ihraç fazlası ürünlerin yer alacağı, mağaza konforundaki Fırsat Çadırı’nda, her zevke ve bütçeye uygun, birbirinden şık ve zarif takıları bir arada bulabilir, şıklığınızı tamamlayacak pırlantalı mücevherler ve 14 ayar altın ürünlere görülmemiş fiyatlarla Koçak Gold marka güvencesi altında sahip olabilirsiniz. 

En geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlar için sizi, 14 Aralık tarihine kadar İstanbul-Optimum Outlet AVM’de ki Koçak Gold Fırsat Çadırı’na bekleriz. Ayrıca her gün “Fırsat Çadırından alışveriş yapan veya fırsat kutusuna ismini bırakan bir şanslı kişiye de Pırlantalı Bileklik” hediye…(etkinlikhaberleri)

Ads Area