Ads Area

YILBAŞI PARTİNİZ JABRA SOLEMATE İLE BAŞLASIN

Mobil tüketici pazarına yönelik hands-free (eller serbest) iletişim ürünleri geliştiren dünyanın lider kablosuz iletişim markası Jabra, taşınabilir boyutlarda olağanüstü ses sunan Solemate kablosuz hoparlör ile yılbaşı partinize renk katacak. 


Sınıfının en iyi Dolby® ses kalitesine sahip akılı teknoloji ürünlerinden Jabra Solemate kablosuz hoparlör, canlı renkleri, mükemmel ses kalitesi ve özgün tasarımıyla yılbaşı için keyifli bir alternatif. Tabletinizi veya telefonunuzu yılbaşında bir müzik kutusuna dönüştürmek için tek yapmanız gereken müziğinizi hazırlamak ve gerisini taşınabilir kablosuz hoparlör Solemate’e bırakmak. 

 Sağlam tasarımı sayesinde çarpmalara, suya ve toza dayanıklı olan Solemate, akıllı telefon, Bluetooth etkin dizüstü bilgisayar, tablet veya MP3 çalar gibi cihazlardan 8 saat boyunca müzik akışı yaparak size ve arkadaşlarınıza parti bitene kadar müthiş bir eğlence vadediyor. 

Özel olarak tasarlanmış bas, derin sesler için güçlü bir woofer ve tiz sesler için çift tweeter ile güçlendirilen hoparlör, hem bilgisayardan kabloyla hem de microUSB portu üzerinden şarj edilebiliyor. Kablosuz bağlanabilirlik için Bluetooth™ 3.0 desteği sunan hoparlör, Yakın Alan İletişimi (NFC) ve Çevresel Eşleştirme ile birbirine yakın iki cihazı da kolaylıkla birbirine bağlıyor. 

Bluetooth'u olmayan cihazlar ise, 3.5mm'lik kablo desteğiyle Solemate’e kolaylıkla bağlanabiliyor. Mobil cihazlarınıza indirebileceğiniz Jabra Sound uygulaması, çalma listenizi ve akışını yaptığınız YouTube içeriğini Dolby® ses teknolojisiyle zenginleştirirken, hoparlörün Jabra Social Jukebox™ özelliği de parti sırasında arkadaşlarınızla birlikte farklı çalma listeleri oluşturmanızı sağlıyor. 

Dijital Sinyal İşleme (DSP) özelliği ise, ses ve müziği dijital olarak iyileştirerek yankıyı bastırıyor. Koruyucu kılıf, 3.5 mm’lik örgülü kablo ve kauçuklu USB kablosu ile birlikte gelen Solemate, aynı zamanda 10 saat konuşma süresi sunuyor. Gürültü filtresiyle arka plan gürültüsünü kesen hoparlör, her yönden ses alabilen dâhili mikrofonu sayesinde de, telefon görüşmelerinizi uzaktan yapabilmenize olanak sağlıyor. 

Yılbaşı için Hepsiburada.com, Media Markt, Turkcell Flagship mağazalarından ve Turkcell.com.tr’den temin edilebilen Jabra Solemate’in tavsiye edilen perakende satış fiyatı 499,90 TL.

Ads Area