Ads Area

KINGDOM ONLINE’IN BETASI ÖDÜLLÜ TURNUVA İLE BAŞLIYOR

Oyun Severlerin Heyacanla Beklediği Yeni Oyun Kingdom Online’ın Betası, 25 Kasım – 2 Aralık Tarihleri Arasında İlk Aşaması, 4 – 7 Aralık’da GameX’de Finalleri Gerçekleştirilecek Olan Ödüllü Turnuva İle Başlıyor 

 Kingdom Online Betası 4,000 TL'lik Turnuva ile Başlıyor! Global Online Oyun Yayıncısı Ntt Game ‘in üzerinde uzun zamandır çalıştığı ve birçok testten başarıyla geçen, online oyunların gözdesi olmaya aday olan ve oyun severlerin heyecanla beklediği Kingdom Online’ın Betası 4.000 TL lik ödüllü turnuva ile oyuncularla buluşuyor. 

 Oyuncuların heyecanını zirveye taşımak ve bunu eğlenceye çevirmek isteyen NTT Game, Kingdom Online Beta Turnuvasının ilk aşamasını 25 Kasım - 2 Aralık 2014 tarihleri arasında, finallerini ise GameX Dijital Oyun Fuarında gerçekleştireceğini açıkladı. 

 Turnuvaya Katılmak İsteyenler Turnuvaya katılmak isteyen oyuncular İlk olarak; takım isimleri, takım kaptanı ve takımlarında bulunacak olan oyuncuların alacağı oyun içi isim bilgileri ile buraya tıklayarakbaşvuru yapması gerekiyor. Takımlarda en az 4, en fazla 7 oyuncu bulunmak zorunda. 

Kingdom Online Beta Turnuvası iki Aşamadan oluşuyor Kingdon Online Beta Turnuvası 2 aşamadan oluşuyor. İlk aşamada; takımların beta süreci içerisinde Kışla Savaşı sıralamasında üst sıralara çıkması gerekiyor. Takımların üst sıralara çıkabilmesi için Takım Kışla savaşına girerek, mücadelelerden galibiyetle ayrılmaları gerekmekte. 

Bu galibiyetler ile alınacak puanlar direkt takım puanını etkiliyor. Ayrıca önemli bir noktada kaybedilen maçların sonucunda puan kaybının da yaşanması. 2 Aralık tarihinde sıralamadaki son duruma bakılarak değerlendirmenin yapılacağını belirten NTTGame yetkilileri; “başvuru yapan takımların genel sıralamadaki yerlerine göre en üst sırada bulunan 4 takım GameX' de gerçekleştirilecek olan finallere katılmaya hak kazanacak. Finallerde de mücadeleler 3 maç üzerinden gerçekleşecek ve kazanan takım Şampiyon olacak” açıklamasında bulundu. 

 Takım Kurma ve Kışla Savaşı'na Girme Turnuvaya başvuru yapan takımlar, ilk olarak; oyuna giriş yapıp, takımlarını oluşturmaları gerekiyor.Oyuncular sırasıyla; ÇEŞİTLİ  aşamalarını takip ederek takımlarını takımlarını oluşturup, takımlarında yer alacak oyuncuları takımlarına alacaklar. 

Takım kurma işlemi tamamlandıktan sonra; başka takımlar ile mücadele edip, puan kazanarak sıralamada yükselmeye sıra geliyor. Oyun içerisinde "G" tuşuna basınca açılan dünya haritasında X65 - Y42 koordinatlarında bulunan Bölge Savaşı kısmına tıklayıp, parti sekmesinden, sistemin size rakip bulmasını sağlanıyor. 

Kingdom Online Kışla Savaşı ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Ödüller GameX'de gerçekleştirilecek finallerde yapılan maçlar sonucunda 1. olan takım tam 4.000 TL'lik para ödülü ve şampiyonluk kupasını kazanacak. Ayrıca diğer takımlarda 2.'lik, 3.'lük ve 4.'lük kupalarını evlerine götürecekler. 

Kurallar 1) Turnuvaya başvuru sınırı bulunmamaktadır. 

2) Başvuru yapan takımların genel sıralamadaki yerlerine göre en üst sırada bulunan 4 takım GameX Fuarı'nda düzenlenecek olan finallere katılma hakkı kazanacaklar. 

3) GameX finallerinde takımlar en az 4 oyuncu ile alanda bulunmak zorundadır. Bu sebeple başvuran takımların İstanbul'a gelebilme engelleri bulunmamalıdır. 4) Başvuruda bir takımda oynayacağı belirtilen oyuncu, farklı bir hesap ve karakterle farklı takımlarda mücadele edemez.

Ads Area