Ads Area

WESTERN DİGİTAL'DEN YENİ WİFİ HARİCİ DİSK WESTERN DİGİTAL'DEN YENİ WİFİ HARİCİ DİSK

My Passport Wireless adını taşıyan harici disk yanında yüksek boyutlarda veri taşıyanlar için büyük kolaylık sağlıyor. 

WİFİ bağlantısı sayesinde akıllı telefonlara da bağlanabilen WD'nin yeni harici diski ayrıca USB 3.0 gibi yüksek hızlı veri transferine sahip. WD İçerik Çözümleri İşinin ve Dünya Çapındaki Satışların İcra Başkan Yardımcısı Jum Welsh “10. yıldönümünü kutladığımız şu günde, WD’nin My Passport® portatif sabit disk serisinin başarısı tartışılamaz. 

Yeni My Passport Wireless sürücümüz bugünün mobil tüketicisinin ortak sorununu çözerek gelişimi devam ettiriyor; sınırlı depolama kapasitesi olan çok sayıda aygıt olması ve buradaki içeriği boşaltmanın ve hareket halindeyken boş alan yaratmanın hiçbir yolunun olmaması. Şimdi tüketicilerin elinde tüm aygıtlarındaki içeriği depolayabilecekleri ve bundan gittikleri her yerde yararlanabilecekleri tek bir sürücü olacak,” diyor. 

ÇOKLU KULLANICI BAĞLANTI SEÇENEĞİ 
My Passport Wireless disk en çok sekiz aygıtın aynı anda bağlanmasını ve sürücüye kaydedilmiş içeriğe erişilmesini sağlayan kendi kablosuz ağını yayınlıyor. 

500GB, 1TB veya 2TB modeller sayesinde kullanıcılar artık yüzlerce saatlik filmlerin ve şarkıların yanında, fotoğrafları ve diğer dijital dosyaları kaydedebilir ve bunlara tipik olarak minimum depolama kapasitesiyle sınırlanmış olan akıllı telefonlarından ve tabletlerinden erişebilir. 

Portatif kablosuz sürücüdeki MIMO teknolojisine sahip Wireless N kablosuz performansını arttırarak kullanıcıların dosyalara hızla erişip bunları aktarabilmesini ve ayrıca aynı anda en çok dört tane HD videoyu oynatabilmesini sağlıyor. Tekrar şarj edilebilen gömme batarya ile altı saate kadar kullanım süresi ve 20 saate kadar standby gücü sağlıyor. 

My Passport Wireless Fiyatı Önerilen Perakende Satış Fiyatı 500 GB için 199$+KDV, 1 TB için 249$+KDV, 2 TB için 299$+KDV’dir. My Cloud mobil uygulamasını App Store™ ve Google Play™’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.haber7

Ads Area