Ads Area

SAMSUNG GALAXY TAB S'İN EKRANI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Samsung'un geçtiğimiz günlerde tanıtımını gerçekleştirdiği yeni tableti Galaxy Tab S adından söz ettirmeyi sürdüyor. 


Burada yer alan haberimizde ayrıntılı özelliklerini sizlerle paylaştığımız yeni cihazın ekranına büyük övgü geldi. Ekran ve görüntüleme teknolojileri alanında önde gelen kuruluşlardan DisplayMate'e göre Galaxy Tab S, bugüne kadar bir tablette kullanılan en iyi ekrana sahip. 

En iyi değerler Ekran parlaklığından görüş açısında, renklerin doğru dağılımından enerji tasarrufuna birçok alanda ekranı test eden şirket, Galaxy Tab S'in 2650 x 1600 piksel çözürlüklü WQXGA ekranını en iyi tablet ekranı olarak belirlemiş durumda. 

Cihazın ekranı düşük yansıtma, yüksek renk doğruluğu ve görüş açısı değişiminde en az parlaklık değişimi sunmasıyla öne çıkıyor. iPad Air'ı solladı Samsung'un 8.4 inç Galaxy Tab S modelinde 361 ppi, 10,5 inç'lik modelde ise 287 ppi değeri sunan Super AMOLED ekran, test sonuçlarına göre en büyük rakibi iPad Air'ı da geride bırakmayı başarmış. 

Değerlendirmelere göre, iPad Air ekran kalitesi açısından Galaxy Tab S ve Amazon Kindle Fire HDX'in arkasından üçüncü sırada yer alıyor.shifdelete

Ads Area