Ads Area

LG'NİN GİZEMLİ AKILLI TELEFONU LG LİGER HAKKINDA YENİ İDDİALAR ORTAYA ATILDI

Son zamanlarda akıllı telefon sektöründe de adından söz ettirmeyi başaran LG, akıllı telefon sektöründe daha kalıcı yer elde edebilmek için çalışmalara başlamış gibi görünüyor. 


Koreli teknoloji devi LG, bir süredir tıpkı Samsung gibi akıllı telefonlarında kullanmak üzere kendi çipsetini geliştirmek için çalışıyor. 

LG Odin isimli bu çipseti kullanan bir akıllı telefon şu an için piyasaya sunulmuş olmasa da yakında böyle bir telefonun çıkacağı söyleniyor. UpLeaks tarafından sızdırılan bilgilere göre, LG-F490L model numarasına sahip LG Liger isimli telefon, LG'nin Odin çipsetini kullanan ilk akıllı telefon olacak. Oldukça üst seviye özelliklerle tanıtılması beklenen LG G3 Prime'ın da LG Liger olabileceği yönünde iddialar var. 

Ancak LG G3 Prime'ın Snapdragon 805 kullanacağı söyleniyor. Yani şu an bu konuda bir belirsizlik söz konusu. Ayrıca LG'nin kendi çipsetini ilk olarak bu yıl için hazırladığı amiral gemisi LG G3'te kullanmayı düşündüğü ancak sonrasında cihazını riske atmamak için bu kararından vazgeçtiği belirtiliyor. 

Öte yandan LG, 2014'ün ikinci yarısında LG'nin G Flex 2 ve LG Vu 4'ü piyasaya sunması bekleniyor. Bunun için LG Liger'ın LG G Flex'in devamı olabileceği de iddialar arasında. Yani LG Liger Odin'li ilk akıllı telefon olmasının yanında LG G Flex'in devamı niteliğindeki telefon da olabilir.haber7

Ads Area