Ads Area

HYPERX, TAİPEİ COMPUTEX FUARINDA YEPYENİ ÜRÜNLERİYLE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

HyperX, dünyanın en hızlı SO-DIMM’i Impact belleğini, FURY ailesinin yeni üyesi olarak giriş seviye oyuncu SSD’sini, beyaz renkte Cloud oyuncu kulaklığı ve mouse pad’i Skyn’ı duyurdu. 
Dünyanın lider bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology’nin iştiraklerinden HyperX, sisteminin performansını arttırmak isteyen dizüstü bilgisayar ve küçük form faktörü PC kullanıcıları için yeni HyperX Impact serisini duyurdu.

HyperX Impact, mevcut SO-DIMM RAM serileri olan Genesis, PnP ve LoVo yerine geçecek ve tek bir aile altında toplayacak. HyperX Impact, 2600MHz’de çalıştırılarak dünyanın en hızlı SO-DIMM RAM’i olmayı başardı. Fabrika çıkışlı olarak 1600MHz’den 2400MHz’e kadar frekans aralığı seçeneklerinde gelen HyperX Impact, tek modüllü olarak 4GB ya da 8GB kapasitelerinde, 2’li kit olarak ise 8GB ve 16GB kapasitelerinde mevcut. Voltaj değeri 1.35V’dan başlayan modüller, daha sonra sistemini yükseltmek isteyen kullanıcılar için güncelliğini koruyor. Tak ve Çalıştır (PnP) özelliği sayesinde her modül, elle ayar yapılmasına gerek kalmadan sistem hızına bağlı olarak otomatik olarak hızaşırtma ediliyor.

HyperX Impact modülleri, Gigabyte BRIX, Intel NUC ve ZOTAX ZBOX gibi küçük form faktöründeki sistemleri yükseltmek için kullanılabiliyor. Gücünü LSI SandForce SF-2281 kontrolörden alarak giriş seviye oyuncular için tasarlanan HyperX FURY SSD ise kilit zaman uyumlu NAND teknoloji ile geliyor ve SATA Rev 3.0 (6GB/s) performansı sunuyor.

Sistem önyüklemesini, uygulama yüklemesini ve dosya transferini hızlandırmak için ideal olan giriş seviye SSD, 500/500MB’s’lik muhteşem okuma ve yazma hızları sunuyor. 120GB ve 240GB depolama seçenekleriyle gelen HyperX FURY SSD, HyperX’in FURY DRAM’inden sonra HyperX FURY ailesine katılan en yeni üyesi oluyor.

7mm’den 9,5mm’ye dönüştürücü aparatıyla beraber gelen HyperX FURY SSD, 3 yıl garanti ve efsanevi HyperX güvenirliği ile destekleniyor. HyperX, COMPUTEX fuarında ayrıca şunları da duyurdu:

 “HOT” HyperX OC Takeover hızaşırtma yarışması. Dünyanın dört bir yanından gelen hızaşırtmacılar, toplamda 10.000 dolarlık ödüller için etkinlik esnasında tanıtılan sürpriz bir işlemci ile Maksimum Bellek Frekansında, SuperPi 32M’de ve XTU’da en yüksek skoru elde etmek için mücadele ettiler. HyperX, toplamda 15.000 dolar ödüllü 2015 Uluslararası CES fuarında yarışacak hızaşırtma finalistlerini seçmek için 2014’ün ilerleyen dönemlerinde dört online bölgesel HOT yarışması düzenleyecek. Konforuyla ödüllü siyah HyperX Cloud oyuncu kulaklığı ile aynı özelliklere sahip ancak beyaz renginin hakim olduğu HyperX Cloud White Edition’ın önizlemesi yapıldı.

HyperX Skyn: 
Kağıt inceliğindeki sert mouse pad, yapışkan alt yüzeyi sayesinde masaya sabitlenir ve dilendiği zaman yan tarafındaki sekmesi kaldırılarak kolayca çıkabilir. HyperX Skyn paketinden iki adet mouse pad birden geliyor. Biri oyuncular için daha iyi hassasiyet kontrolü sağlayacak yüzeye sahip, diğeri ise çabuk hareket etmek isteyenler için hızlandırıcı yüzeye sahip.

HyperX Bölümü Başkanı Lawrence Yang, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Notebooklar, küçük form faktörü PC’ler ve diğer sistemlerin performansını arttıracak, dünyanın en hızlı SO-DIMM’ini duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Beyaz renkte Cloud kulaklığımız ve yeni mouse pad’imiz oyun ve eSpor camiasına olan bağlılığımızı bir kez daha gösteriyor. Hız aşırtmacılar için, HyperX bellekleri 4500MHz frekansında dünya rekoru kırdı ve bu yıl düzenleyeceğimiz HOT yarışmalarında daha da yükseğe çıkacağına inanıyoruz.”haber7
Tags

Ads Area