Ads Area

HAPPYCARD ADINIZA RAMAZAN KOLİSİ GÖNDERİYOR

Kampanya 28 Haziran – 28 Temmuz 2014 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya tarihi süresince Happy ve Türkiye Finans kartlar ile yapılacak olan toplamda 500 TL ve üzeri harcamalar için 33.75 TL (KDV dahil) değerindeki Kızılay Ramazan gıda bağış kolisi, kampanyaya katılan müşterilerimiz adına ihtiyaç sahiplerine Kızılay tarafından gönderilecektir. 

Kampanyaya katılmak için müşterilerin YARDIM yazıp boşluk bırakarak harcama yapılacak olan kredi kartının son 6 hanesini 2442’ye kısa mesaj olarak göndermesi gerekmektedir. 

Kampanyaya SMS’le katılım için son gün 7 Temmuz 2014’tür. 7 Temmuz 2014 tarihinden sonra kampanyaya katılım gerçekleştirilemeyecektir. Ramazan gıda yardım kolisi gönderimleri 8 Temmuz 2014 tarihinden itibaren 500 TL ve üzeri harcamada bulunan ya da SMS’le katılıp harcama sözü vermiş olan katılımcılar adına Kızılay tarafından gerçekleştirilmeye başlanacaktır. 

SMS gönderen ancak kampanya tarihleri içerisinde 500 TL harcama tutarını gerçekleştiremeyen katılımcıların ekstresine Kızılay Gıda Yardım Kolisi tutarı olan 33.75 TL (KDV dahil) borç yansıtılacaktır. 

Gönderimi gerçekleştirilen yardım kolileri hakkında katılımcılara SMS’le bilgilendirme yapılacaktır. Kampanyaya ek kartlar dahildir. Happy Zero Kartlar kampanyaya dahildir. Ticari ve business kartlar kampanyaya dahil değildir. 

Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır. Bu kampanya devam etmekte olan bir başka Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. Ramazan kampanyası ile birleştirilemez. Kampanyaya katılacak müşterilerimizin kartının açık durumda olması ve kampanya tarihi itibarı ile kredi kartlarını kullanmasını engelleyen herhangi bir durumun olmaması gerekmektedir.

Ads Area