Ads Area

VESTEL KÜÇÜK EV ALETLERİ’NDE ANNENİZE UÇURAN FIRSAT

Pegasus kampanyası, 25 Nisan – 15 Mayıs 2014 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Vestel Yetkili Satıcılarından satın alınan her bir Vestel Küçük Ev Aleti için bir adet gidiş-dönüş uçak biletinde geçerlidir. 

%20 indirim, gidiş – dönüş bileti birlikte alındığında, toplam bilet tutarı üzerinden hesaplanır. İndirim kodu, Vestel küçük ev aleti satın alındıktan sonra, satın alan kişinin cep telefonuna SMS ile gönderilir, www.flypgs.com internet sitesinden bilet satın alma aşamasında kullanılır. 

Kampanyadan Pegasus Plus üyeleri yararlanabilir. İndirimli biletler 2014 Temmuz, Eylül, Ekim, Kasım aylarındaki yurtiçi uçuşlar için geçerlidir. Bayramlar ve özel günlerdeki tüm uçuşlar indirime dahil değildir. İndirimli biletler kontenjanla sınırlıdır. 

Kampanya hakkında detaylı bilgi için Pegasus websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz. 6 ay koşulsuz değişim kampanyası Kahvaltı Hazırlama, Yiyecek Hazırlama, Ütü ve Kişisel Bakım Ürün gruplarında geçerlidir. Vestel Küçük Ev Aletlerinde geçerli %20 indirimli fiyat kampanyası 12 Mayıs 2014 tarihine kadar geçerlidir.

Ads Area