Ads Area

TURKCELL VE BİLETİX İŞBİRLİĞİYLE KAĞIT BİLET DEVRİ SONA ERİYOR

Turkcell'in yeni uygulamasıyla birlikte artık biletler SMS olarak cep telefonuna gelecek. Bileti başkasına vermek isteyen kişinin SMS'i o kişiye yönlendirmesi de yeterli olacak. 
 
TURKCELL'İN mobil bilet servisi ‘Biletim Cepte’ ve Biletix'in hayata geçirdiği yeni uygulama sayesinde artık konser ve etkinlik biletleri cep telefonuna mesaj olarak gelecek.  

Düzenlenen basın toplantısında yeni uygulamayı tanıtılan Turkcell Ürün ve Servislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih İncedayı, “Biletix’ten satın alınan biletler, kullanıcının “Biletim Cepte” seçeneğini tercih etmesi durumunda, cep telefonuna SMS olarak geliyor. 

Biletix müşterilerinin etkinliği girebilmesi için ise gelen SMS’teki kodu etkinlik mekânına girişte görevlinin akıllı telefonuna okutması yeterli oluyor” diye konuştu. SMS ALABİLMEK YETERLİ Bu uygulama ile kağıt bileti ortadan kaldırdıklarının altını çizen İncedayı, SMS alabilen tüm telefon sahiplerinin bu hizmetten faydalanabileceğini kaydetti. 

Ayrıca biletin isme özel olmadığını söyleyen İncedayı, “Bileti birine devretmek istediğinizde SMS’i o numaraya yönlendirmeniz yeterli oluyor. Bilet numarasının kaybedilmesi durumunda ise yine Biletix üzerinden girip yeni şifre alınabiliyor” ifadelerini kullandı. 

BİLET BAŞI ÜCRET 3 LİRA DAHA 
önce pilot olarak uygulamayı denediklerini belirten İncedayı, hedeflerinin sistemi bütün sektörlerin kullanımına sunmak olduğunu söyledi. Biletim Cepte uygulamasıyla bilet alındığında 3 TL işlem ücreti alınıyor. akşam
Tags

Ads Area