Ads Area

SAMSUNG GALAXY S4 ZOOM İLE BEDAVA UÇUŞ FIRSATI

Bu kampanya sadece Türkiye’de ikamet eden, 18 yaşını doldurmuş katılımcılara açıktır. Avrupa Uçuş Kampanyası teklifinden, 30.04.2014 tarihine kadar Türkiye çapındaki tüm yetkili satış noktalarından, S4 Zoom satın alan müşteriler yararlanma hakkına sahip olacaktır. 


Bu kampanya, tüm hava limanı vergileri, harçlar ve kredi kartı ücretleri katılımcıya ait olacak şekilde, 1 kişiye Ankara, Antalya, İstanbul ve İzmir hava limanlarından Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Milano, Paris, Londra, Viyana, Münih, Berlin, Roma ve Atina varış noktalarından birine, ekonomi sınıfında gidiş - dönüş uçuş bileti hediye çeki hakkı kazandırır. 

Kalkış noktası Antalya hava limanı ise; 15 Şubat 2014 tarihi itibariyle satın alınan kampanya ürünleri ve bu kampanyaya tabi olan katılım koşullarına hak kazanan tüketiciler için geçerlidir. Kampanya katılımı şahıslarla sınırlıdır, şirketler kampanyadan faydalanamazlar. 

Kampanyaya katılım müşteri grubu başına 1 adetle sınırlıdır. Her bir rezervasyon grubu ve her bir uçuş için sadece bir hediye çeki kullanılabilir. Diğer katılımcılar ile beraber aynı uçuşta yer alınması garanti edilmez. 

Müşterinin Avrupa Uçak Bileti hediye çekinden faydalanabilmesi için www.avrupayazumla.com sitesine girerek, Samsung Galaxy S4 Zoom alışveriş kutusunun içinde bulunan katılım kodunu kullanarak rezervasyon formuna ulaşması ve doldurması gerekmektedir. 

Alışveriş faturasının aslı veya fotokopisi ve de rezervasyon formunu, alışveriş tarihinden itibaren satın alınan ürünün 30 günlük iade süresi bitimini takiben en geç 30 gün içerisinde, aşağıda bilgileri verilen kampanya düzenleyicisine göndermesi gerekmektedir. 

25 Mart 2014’den sonraki alımlarda, ürün faturası kopyasının ve kampanya formunun aslının, 15 Mayıs 2014 tarihine kadar kampanyayı düzenleyen BA Life Marketing’e ulaşacak şekilde postalanması/kargolanması (Asmalımescit Mah. Sofyalı Sok. Bilgir Han No: 5/4 Beyoğlu-İstanbul) gerekmektedir.

Ads Area