Ads Area

PHİLİPS HUE TÜRKİYE’DE

Amerika, Kanada ve Avrupa’nın ardından İstanbul’da yeni açılan Apple Store’da Türk kullanıcılar ile buluşan Philips Hue, ülkemizde 629 TL fiyatla satılıyor. 

 iOS ve Android akıllı telefonlar ve tabletlerde kullanıbilen Hue uygulaması ile kontrol edilebilen dünyanın ilk birleşik ev aydınlatma sistemi Philips Hue, ev aydınlatma deneyimini kullanıcıların avuçlarının içerisinden kablosuz olarak kontrol etmelerini sağlıyor. 

Kullanıcının ruh haline, tarzına ve ihtiyacına en uygun aydınlatma çözümünü uzaktan ayarlayarak ve programlayarak kişiselleştirilebildiği Hue, hem eğlenceli bir yaratıcılık, hem farklı sistemler ile bağlantı hem de aydınlatmada esneklik sağlıyor. 

Türkiye’de satışa sunulan Philips Hue paketleri içerisinden evlerde var olan aydınlatma ünitelerinde ve avizelerde kolayca kullanılabilecek E27 duylu üç adet LED HUE lamba ve evde kullanılan Wi-Fi modemine takılacak bir bağlantı parçası çıkıyor. 

Tavsiye raf fiyatı 629 TL ile Türkiye’de satışa sunulan Hue’yu kullanmak için geriye sadece iOS ya da Android akıllı cihazlardan Hue uygulamasını istenen cihaza indirmek ve ışığı tamamen yeni bir biçimde deneyimlemeye başlamak kalıyor.akşam
Tags

Ads Area