Ads Area

SAMSUNG YENİ CHROMEBOOK‘U DUYURDU

Samsung, geçtiğimiz gün @evleaks tarafından sızdırılan suni deri kapaklı Chromebook 2 modellerinin resmi duyurusunu gerçekleştirdi. 


Samsung’un ilk Chromebook modeli, diğer Chromebook’lardan daha fazla satmıştı. Bundan veChromebook’ların hızla yaygınlaşmasından olsa gerek, Samsung Chromebook segmentine odaklanmaya başladı. Hatta, Samsung’un Note serisinin ikonik özelliği haline gelen suni deri kaplaması, yeni Chromebook 2 modellerinde de bulunuyor. 

Chromebook 2 modelleri, Samsung’un arka kapağı suni deri kaplamalı ilk dizüstü bilgisayarları olma özelliğine sahip. Bugün duyurulan Samsung Chromebook 2'nin 13,3 inç ve 11,6 inç olmak üzere iki farklı modeli var. 13,3 inç ekran boyutuna sahip olan Chromebook 2 modeli Full HD çözünürlük sunuyor. 

1,4 kg ağırlığındaki cihazda, işlemci olarak Exynos 5 Octa’ya yer verilmiş. Ayrıca 4 GB belleğe, 8,5 saat pil ömrüne ve siyah ile beyaz renk seçeneğine sahip olan cihazın fiyat etiketi ise 399,99 dolar olarak açıklandı. 11,6 inçlik modelin ekran çözünürlüğü ise Full HD değil HD. 2 GB bellek ve 16 GB depolama alanı ile donatılan bu model; 1,10 kg ağırlığında, 8 saat pil ömrüne sahip ve yalnızca gri renk seçeneği var.
Fiyatı ise 319,99 dolar. Her iki Chromebook 2 modeli de nisan ayında satışa sunulacak.akşam

Ads Area