Ads Area

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 NEO SATIŞTA

Büyük ilgi gören Samsung Galaxy Note serisinin yeni modeli Galaxy Note 3 Neo, mobil teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuldu. 


Gelişmiş temassız komut, çoklu pencere, S-Note gibi popüler Note 3 özelliklerine sahip Galaxy Note 3 Neo, eksiksiz bir Note deneyimi sağlıyor. Galaxy Gear ile de uyumlu olan cihazın 5,5 inçlik Amoled ekranıyla, tüm görsel ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayan Galaxy Note ailesinin yeni üyesi, 267 PPI piksel ve 720x1280 çözünürlüğe sahip. 8 MP ana kamera ve LED flaşla 1080p kalitesinde video çekim yapabiliyor. 

Görüntülü görüşme ve selfie fotoğraflar içinse, ön yüzünde 1,9 MP kamera bulunuyor. 2 GB’lık belleği sayesinde yüksek performans sunan Samsung Galaxy Note 3 Neo, tıpkı Galaxy Note 3’te olduğu gibi, Touchwiz Nature Ux ve Android Jelly Bean 4.3 işletim sistemiyle geliyor. Bunun yanı sıra, ürünün içinde 2 çekirdekli 1,7 GHz Cortex-A15 ve 4 çekirdekli 1,3 GHz hıza sahip Cortex-A7 işlemci yer alıyor. 

Exynos Hexa yonga seti, aynı zamanda ARM Mali-T624 grafik işlemcisiyle eşleştirilmiş durumda. Galaxy Neo’nun 3G sürümü de 1,6 GHz’lik dört çekirdekli işlemcisiyle yüksek performans gösteriyor. Samsung Galaxy Note 3 Neo, 1799 TL fiyatla satılacak.akşam

Ads Area