Ads Area

İPOD'UN RAKİBİ HARİKA BAŞLADI

Kickstarter üzerinden satışa sunulan ve Kanadalı şarkıcı Neil Young tarafından desteklenen üçgen biçimli müzik çalar PonoPlayer, ilk gününde 1 milyon dolar bağış topladı. 


 Neil Young destekli müzik çalar projesi PonoPlayer, geliştiricilere fon sağlayan Kickstarter üzerinden duyurulduğu ilk gün, 3300 kişiden fazla destek alarak 1 milyon dolar’lık bağış topladı. Kampanyanın bitmesine ise daha 34 gün var. Kaliteli bir müzik dinleme için başlatılan projeyle sanatçılar stüdyo kalitesinde kayıtlar yapabilir ve sevdiklerine müzik dolu anlar yaşatabilir. Kickstarter, proje için “PonoMusic müşterilerine yüksek çözünürlüklü dijital müzik sunuyor.” diyor. 

 Toblerone şeklindeki 128 gramlık PonoPlayer, bilgisayara bağlanarak senkronize edilebiliyor. iPod’a büyük rakip olacak cihaz için PonoMusic.com adlı mağazadan müzik satın alınabiliyor. Normal bir kulaklıkla MP3 çalar olarak kullanılabildiği gibi bir ev ya da araba ses sistemine de özel girişi sayesinde bağlanabiliyor. 

PonoPlayer’ın rakiplerine göre en iyi ve üstün özelliği, 9,216 kbps ya da 192kHz/24-bit değerde FLAC (Free Lossless Audio Codec) formatlı müzikler çalabilmesi. Ultra-yüksek çözünürlüğü sayesinde sesleri detaylı bir şekilde duyabileceksiniz. 

 Toplamda 128 GB depolama birimiyle gelen (64GB dahili hafıza ve 64GB’lık microSD kart desteği ) müzik çalar, bu sayede 5 bin CD ya da 800 ultra yüksek çözünürlüklü kalitede melodi kaydedebilir. Çalabildiği formatlar arasında ALAC, MP3, WAV, AIFF ve AAC gibi türler var. PonoPlayer’ın satışı fiyatı ise 399 dolar.akşam
Tags

Ads Area