Ads Area

YENILENEN SÜPERDEPO, KULLANICI DOSTU ARA YÜZÜYLE TURKCELL SUPERONLINE’LILARIN HIZMETINDE

Türkiye’nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, katma değerli hizmetlerini uygun kampanyalarla birleştirerek müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. 

Fiber internet müşterilerine internet bağlantı hızından bağımsız olarak 100 Mbps ile yükleme yapma imkanı sunan bireysel bulut servisi SüperDepo’da, 10 GB’lık paket 3 ay boyunca ücretsiz olarak kullanıcılarla buluşuyor. 

Daha sonra ise ayda yalnızca 1 TL karşılığında bilgisayarlardaki her türlü dosyanın, akıllı telefon ve tabletlerdeki fotoğraf ve videoların güvenle saklanması ve bilgisayarda yedeklenmesi sürdürülüyor. Kampanyadan yararlanmak için https://webislem.superonline.net adresine müşteri numaranız ve şifrenizle giriş yaparak online mağazadan paketi almanız gerekiyor. 

Senkronizasyonla güncel dosyalar her yerde elinizin altında SüperDepo, daha kolay ve etkin kullanım için yeni özellikler de kazandı. Kullanılan tüm cihazlarda aynı dosyalara otomatik olarak erişme imkanı sunan senkronizasyon özelliği sayesinde farklı cihazlarda çalışan SüperDepo kullanıcılarının dosyalarını her seferinde yeniden indirme ve yükleme yapmasına gerek kalmıyor. 

100 GB ve 1000 GB paketlerde yer alan bu özellikten yararlanmak için https://portal.superdepo.net adresinde ‘İndir’ butonu altındaki “Sync” özelliğinin kurulması yeterli. SüperDepo mobil uygulamada yenilik Yeni ara yüzü ile kullanıcı dostu özelliğini ön plana çıkan SüperDepo’nun diğer yenilikleri arasında e-posta eklerini kaydetme, otomatik fotoğraf ve video yükleme, ana ekranda görsel ön izleme barı, güncel dokümanlar barı, yükleme/indirme durumunu gösteren dinamik bar, dosya görüntülerken liste ve ikon olarak görüntüleme seçeneği ve seçenekler arası geçişi hızlandıran atlama menüsü yer alıyor. 

SüperDepo Android uygulaması Google Play üzerinden, iOS uygulaması ise Apple Store üzerinden indirilerek kullanılıyor. SüperDepo ile neler yapılıyor? Erişim: Windows, Mac, iOS, Android gibi tüm işletim sistemlerinde kolaylıkla çalışan Süper Depo’ya aynı hesabı kullanarak birden fazla platformdan erişilebiliyor. 

Depolama: Seçilen tümdosyalar herhangi bir kuruluma gerek kalmadan rahatlıkla depolanabiliyor. Paylaşma: Müzik, video, fotoğraf dahil tüm dosyalar, herhangi bir dosya paylaşım sitesi kullanmaya gerek kalmadan gönderilip sosyal medya üzerinden paylaşılabiliyor. Yedekleme: Dosyalar, fotoğraflar, videolar otomatik olarak yedeklenip, bilgi kaybı önleniyor.
Tags

Ads Area