Ads Area

LENOVO VİBE Z RESMİYET KAZANDI

Bir süredir üzerinde konuşulmakta olan Lenovo'nun yeni ultra ince tablet telefonu Lenovo Vibe Z resmi olarak tanıtıldı. 1080P görüntü destekli 5.5 inç'lik bir ekrana sahip olan Vibe Z, Snapdragon 800 çipi ile geliyor. 


Lenovo'nun ilk 4G LTE destekli akıllı telefonu olacak olan cihaz 152Mbps indirme hızına sahip! Uluslararası pazara sunulacağı söylenen Vibe Z 7.99 mm inceliğinde ve sadece 147 gram ağırlığında! 5.5 inç'lik IPS LCD ekranı ile öne çıkan phablet, 400ppi (inç başına düşen piksel değeri) ile göz dolduruyor.

2.2GHz dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci ile birlikte Vibe Z, Samsung Galaxy Note 3'e kafa tutabilecek. 2GB hafıza ve 16GB dahili belleğe sahip olan ürünün farklı sürümleri de piyasaya çıkabilir.Arka yüzde bulunan 13MP'lik oto-fokus kamera daha çok ışık alabiliyor ve düşük ışıkta çok daha başarılı sonuçlar sunuyor. 

Öte yandan cihaz 5MP değerinde geniş açılı ön yüz kamerasına sahip!4G LTE'nin dışında Bluetooth 4.0 ve dual channel Wi-Fi bağlantı protokolüne izin veren Lenovo Vibe Z, Android 4.3 Jelly Bean ile geliyor. Lenovo Vibe Z, 549 dolardan başlayan fiyatlar ile ilk olarak Endonezya, Malezya, Tayland, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Filipinler'de Şubat ayında satışta olacak.(teknokulis.com)

Ads Area