Ads Area

PLAYSTATİON 4 HAYAL GÜCÜNÜZÜ ZENGİNLEŞTİRMEK İÇİN TASARLANDI

PlayStation®4'ten daha gelişmiş bir oyun sistemi yoktur. Etkileyici grafik performansı, rakipsiz özelleştirilmiş bellek ve PlayStation®3'ten 10 kat güçlü işlemciler, oyun sektöründeki en yenilikçi zihinlere daha büyük, cesur ve sürükleyici deneyimler yaratmak için ihtiyaçları olan özgürlüğü sağladı. Ve hayal edebildiğinizden fazlasını sunacaklar. 


Sınır Tanımayan Oyunlar Arka Planda Otomatik Güncellemeler Sistem yazılımı ve oyun güncellemeleri arka planda indirilir, böylece siz hazır olduğunuzda PS4 de hazır olur. İndirirken Oynayın 

PlayStation Store'dan oyun satın alın ve PS4'ünüze inerken oynayın. Kişiselleştirilmiş İçerik PS4 sisteminiz ne oynadığınızı öğrenir ve en sık kullandığınız içeriği sezgisel bir şekilde toplar. İkinci El Oyun Oynayın PS4 oyunlarını değiş tokuş edebilir, satabilir, arkadaşınıza ödünç verebilir ya da tutabilirsiniz. Seçim sizin. Ne Kadar İyi Olduğunuzu Gösterin Başarılarınızı neden kendinize saklayasınız ki? 

En sevdiğiniz zaferlerinizi ölümsüzleştirin ve SHARE düğmesine dokunarak arkadaşlarınızla anında paylaşın. PlayStation Camera Kendinizi Yayınlayın Canlı Oyun Akışı Gerçekleştirin Canlı oynanış akışı sağlayarak toplulukta bir şöhrete sahip olun ve resim içinde resim videolarıyla oyunu tamamlayın. 

Oyun Kılavuzu Kaydedin Bölümün nasıl geçildiğini dünyaya göstermek mi istiyorsunuz? High Definition oyun kılavuz videoları oluşturun. Arkadaşlarla Sohbet Edin PlayStation Camera veya birlikte verilen mono kulaklığı kullanarak arkadaşlarınızla konuşun. Sezgisel Arabirim PS4 Emrinizde Yüz tanıma işleviyle PS4'te anında oturum açın ve PS4 sistem menüsünde eller serbest gezinmek için ses komutlarını kullanın. 

PlayStation App PS4'e Bağlı Kalın Evde değil misiniz? Sorun değil. PlayStation App, nerede olursanız olun akıllı telefon veya tabletinizden PS4'ünüze bağlanmanızı sağlar.

Ads Area