Ads Area

EN İYİ 5 PLAYSTATİON 4 OYUNU

PlayStation 4'ün en iyi oyunlarını listeledik PlayStation 4, donanım açısından gerçekten harika bir oyun konsolu. Peki ya oyunlar? Görünüşe göre, birkaç yapım daha şimdiden oyuncuların gözdesi oldu. 

Şayet PlayStation 4 sahibiyseniz ya da almayı planlıyorsanız, hangi oyunları oynamanız gerektiğini düşünmenize gerek yok; işte en iyi oyunlar: Resogun Housemarque’nin geliştirdiği Resogun, 90'ların jeton oburu oyunlarının en iyi yanlarını alıp, ortaya yeni ve çok keyifli bir şey çıkarmış. Oyun, son derece bağımlılık yapan, koru ve yok et mantığını benimseyen bir aksiyon yapımı. Yüreğini ağzına getiren çatışmalar ve hayat kurtaran manevralar eşliğinde, sürekli değişen ortamlarda, değişen düşmanlarla mücadele ediyorsun. PlayStation Plus üyesi olan herkes, Resogun’a ücretsiz sahip oluyor.

FIFA 14 
PlayStation 4 EA Sports, yeni nesil FIFA 14 ile futbol oyunlarında liderliğini ilan etmiş oldu. Oyunun PC, Xbox 360 ve PS3 sürümü harika ancak, Playstation 4′ün ekstra gücü oyunculara daha iyi animasyonlar, daha gerçekçi seyirciler, süper kamera açıları, daha akıllı oyuncular ve daha gerçekçi oyun fizikleri sunuyor. 

Futbolu sevsen de sevmesen de, FIFA 14′ü denemelisin. FIFA 15′in yeni nesil konsollarda nasıl olacağını hayal etmekte zorlanıyoruz doğrusu. 

Need for Speed Rivals 
Driveclub henüz çıkmadığından, PlayStation 4 oyuncuları, hız tutkularını Need for Speed: Rivals ile gidermek durumunda. Rivals, onyıllardır hayatımızda olan Need for Speed’in doruk noktası; gürleyen motorlar, davetkar yollar, tozu dumana katan manevralar ve çılgın atan polisler… Oyundaki AllDrive isimli teknoloji, tekli oyuncu ile çoklu oyuncu arasındaki duvarı yıkıyor; tek başına oynasan bile, rakiplerin tıpkı gerçek insanlar tarafından kontrol ediliyormuş hissi veriyor. 
Tüm bunlar, Xbox’ın Forza’sına ihtiyaç duymadığına kendini inandırmak için yeterli. 

Lego Marvel Super Heroes 
LEGO markalı yapımların çocuklar için olduğunu düşünüyorsan, çok ama çok yanılıyorsun. Lego, Marvel Super Heroes oyunu ile, dünyanın favori geek serisine devam ediyor. Marvel dünyasından 100 fazla kahraman ve kötü adamın bulunduğu yapım, bizce gelmiş geçmiş en iyi LEGO oyunu. 

Üstelik, oyunda yalnızca ünlü karakterler yok. Marvel hayranıysan, Kaptan Britanya gibi az bilinen kahramanları görmek hoşuna gidecektir. 

Shadow Fall Call of Duty: 
Ghosts, çoklu oyunculu modu ile cezbedici olabilir ancak, Killzone: Shadow Fall çok daha iyi ve tek kişilik modu inanılmaz bir deneyim sunuyor. Shadow Fall çoklu oyuncu konusunda da kötü değil. Warzone modunda oyuncular, oyunun verdiği görevleri tamamlayarak yeni silah ve eşya kazanıyorlar. Bu sistem, artık kabak tadı vermeye başlayan EXP’e iyi bir alternatif, kazandığın eşyalar ile yeni takdirler geliştirebiliyorsun. stuff türkiye

Ads Area