Ads Area

SONY XPERİA Z ULTRA

Pazarın en büyük telefon tablet hibrit cihazı Xperia Z Ultra'yı çıkarmaya hazırlanan Sony, 6.44 inç ile özellikle Note II ve Note III'e gözdağı veriyor Sony'nin bu ay içerisinde resmi olarak lanse etmesi beklenilen telefon-tablet hibriti yeni akıllı telefon modeli Xperia Z Ultra bloglara sızdırıldı. 


6.44 inç ekranla şu an piyasada satılmakta olan tüm cihazlardan daha büyük bir ekranla gelecek olan telefon, Android 4.2.2'den güç alacak. En hızlı platformla geliyor Qualcomm'un henüz piyasada hiçbir cihaz tarafından kullanılmayan en hızlı mobil işlem platformu Snapdragon 800'e yer verilmesi beklenen cihazda Adreno 330 grafik birimi yer alacak. 


16 GB dahili depolama Xperia Z'den farklı olarak 8MP çözünürüğünde Exmor RS sensörlü kamera ve 2MP çözünürlüğünde ön kameraya sahip olan telefon-tablet hibriti, aynı zamanda 16GB dahili depolama kapasitesine ve microSD kart desteğine de sahip. 

Akıllı telefon pazarında farklı segmentler için iddialı modeller sunmayı planlayan Sony, bu bağlamda Xperia Z Ultra ile Phablet olarak bilinen telefon-tablet hibrit pazarında da Samsung Galaxy Note II, bu sene çıkması beklenen 5.9 inç ekranlı Note III ve Huawei Ascend Mate gibi modelleri rakip alacak. MURAT GÜLDEREN - BUGÜN GAZETESİ
Tags

Ads Area