Ads Area

HP SLATEBOOK X2

Android işletim sistemli tablet PC karışımı ilk ikisi bir arada bilgisayar HP'den geldi. Çifte pilli tasarlanan cihaz, 1199 liradan satılacak 

HP, Android işletim sistemli tablet PC karışımı ikisi bir arada bilgisayarı SlateBook x2'yi tanıttı. NVIDIA Tegra 4 mobil işlemcili ilk dönüştürülebilir Android cihaz olan bilgisayar, kullanıcılara daha gerçekçi oyun, daha hızlı web, pürüzsüz HD video oynatma ve TegraZone uygulaması özelliklerini sunuyor. 

 Her şey akıcı bir cihaz için HP Türkiye Kişisel Sistemler Kategori Müdürü Emre Alaman yeni ürünle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Tüketiciler içeriğe her an her yerde ulaşmak ve onları diledikleri gibi paylaşmak istiyor. 

Tüm bunlar için kullanımı akıcı bir cihaz gerekiyor. HP olarak müşterilerimize evlerinde, iş yerlerinde ya da hareket halindeyken ihtiyaç duydukları üretkenliği sunmakta kararlıyız." Bataryada son nokta Üründe çifte pil sistemi kullanılıyor. Bir pil ana gövdede diğeri de tablet kısmında yer alıyor. 

Böylelikle kullanıcılar dizüstü ve tablet arasında hareket halinde olsalar dahi kolaylıkla geçiş yapabiliyorlar. HP SlateBook x2 ayrıca Google Now, Google Arama, Gmail, YouTube, Google Drive, çoklu video sohbeti için geliştirilen Google+ Hangouts ve Google Play üzerinden dijital içerik hizmeti gibi özellikleri içeren Google deneyimini de içerisinde barındırıyor. 

Ağustosta Türkiye'de 25.65 cm (10.1 inç) boyutundaki HD dokunmatik ekran, canlı hatlar, keskin görüntüler ve hassas renkleri bir araya getirirken, ekrandaki gereksiz parlaklıkları da önlüyor. 

Öte yandan cihaz, fotoğraf, müzik ve video gibi içeriklere erişim için 32GB eMMC bellek ile DTS Sound+ çözümüne sahip. Gelecek ağustos ayında Türkiye'de pazara çıkacak cihazın fiyatının bin 199 lira civarında olacağı öngörülüyor. MURAT GÜLDEREN/BUGÜN
Tags

Ads Area