Ads Area

SAMSUNG GALAXY MEGA 6.3 VE MEGA 5.8

Geçtiğimiz haftalarda amiral gemisi Galaxy S4'ü kullanıcıların beğenisine sunan ve geçtiğimiz günlerde de 2013'ün ilk çeyreğine dair finansal sonuç beklentilerini açıklayan Samsung'un yeni bombaları yolda. 

Samsung'un dev ekrana sahip akıllı telefonlarının en yenileri Galaxy Mega 6.3 ve Mega 5.8 detaylandı. İsimlerinden de anlayacağınız üzere 6.3 ve 5.8 cihazların ekran boyutlarını ifade ediyor. İlk önce normala göre büyük ancak diğerine göre biraz daha küçük olan Galaxy Mega 5.8 ile başlayalım. 

GT-I9152 kod adlı Galaxy Mega 5.8 iddialara göre, 5.8 inç qHD (960×540) LCD ekrana sahip olacak. 1.4 GHz çift çekirdek işlemci ile gelecek olan cihazın, 8 MP arka kamera, 2600 mAh batarya ve 10mm'nin altında bir inceliğe sahip olacağı söyleniyor. 

Ayrıca bu modelin bir varyasyonu olabileceği ve onun da çift SIM kart girişi özelliğine sahip olabileceği de belirtilenler arasında. Diğer dev cihaz Galaxy Mega 6.3 hakkındaki söylenenlere gelecek olursak cihaz, çift çekirdekli bir Exynos işlemciyle gelecek. 

Dokunmatik LCD panele sahip olacağı belirtilen cihazın, 8 MP arka ve 2 MP de ön kamera ile geleceği belirtiliyor. Her iki telefonun da Android Jelly Bean işletim sistemini çalıştıracağı ve yaz aylarında piyasada olacağı söyleniyor. Bunun yanında Samsung'un TouchWiz Nature arayüzüne sahip olacak olan cihazların fiyatları konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.: Teknokulis

Ads Area