Ads Area

KİNGSTON’DAN PERFORMANS VE TASARIMI BİRARAYA GETİREN 2 YENİ ÜRÜN

Siyah devre kartı (PCB) ve soğutma tasarımıyla üretilen yeni Kingston HyperX Beast ve ‘black’ serisi, tasarıma en az performans kadar önem veren kullanıcılara hitap ediyor. 

Dünyanın en büyük ve lider bağımsız bellek ürünleri üreticisi Kingston Technology Company, Inc. HyperX bellek ailesinin 10. yılını özel ürünlerle kutlamaya devam ediyor. Bu kapsamda tamamı yeni siyah devre kartına (PCB) sahip olan özel tasarımlı bellek modeli iki farklı ürün ailesinde yerini aldı. 

Kingston’ın yüksek performanslı HyperX Beast ve giriş seviyesi ‘black’ serisi modelleri etkileyici soğutma ünitelerinin altında siyah PCB taşıyor. Predator ailesinde yer alan HperX Beast bellek modeli, yüksek kapasite ile ultra hızlı frekansları birarada sunuyor. 

Şimdi de siyah renkli PCB tasarımıyla birlikte piyasada yerini alan HyperX Beast, ikili ve dörtlü kitler halinde 8GB’tan 64GB’a kadar değişen kapasitelere sahip olan ve 2400 MHz gibi ultra hızlı frekans değerlerine ulaşabiliyor. Bu bellekler; en iyisini isteyen oyuncular, performans meraklıları, içerik üretenler ve hız aşırtmacılar için adeta biçilmiş kaftan. 

Aynı zamanda 2133 MHz 64GB ve 2400 MHz 32GB Beast bellek modelleri piyasadaki en hızlı ve en yüksek kapasiteli Intel XMP sertifikalı bellekler olma unvanına sahip. HyperX black modelleri ise tekli 4 ve 8GB modüllerin yanında 8 ve 16GB’lık çift kanal kit ile 1333 ve 1600 MHz frekanslarla kullanıcılara sunuluyor. 

Kingston HyperX Beast ve black Bellek Özellikleri: 
Eşsiz: Daha etkili soğutma için dinamik ısı savar tasarımı ve siyah PCB XMP profilleri: Etkinleştirilmesi kolay, en yüksek performans için fabrika çıkışı konfigürasyonlar Dayanıklı: %100 fabrika testlerinden geçmiş Garantili: Ömür boyu garanti Kurulumu kolay Kapasiteler: 2, 4 ve 8’li kitlerle 4GB – 8GB- 16GB – 32GB – 64GB Frekans hızları: 1333 – 2400 MHz Operasyon sıcaklıkları: 0°C 85°C arasında Depolama sıcaklığı: -55°C 100°C arasında Ölçüler: 132mm X 41.4mm (Beast),133.35mm X 30mm (black) Voltaj: 1.5V – 1.65V Uyumluluk: tüm popüler anakart markalarıyla test edilmiştir DDR3
Tags

Ads Area