Ads Area

AKBANK FREE CARDTA İSTEDİKLERİNİZ İÇİNDE, İSTEMEDİKLERİNİZ DIŞINDA.

Free’de yıllık kart aidatı yok! Alışverişlerinizde bol bol chip-para, yüz binlerce üye işyerinde bol taksit, istediğiniz kampanyalara katılma özgürlüğü var. 

Size uygun tarife seçenekleriyle daha çok kazandıran, Hızlı Para, SMS Para gibi nakit çözümlerle acil para ihtiyacınızda yanınızda olan ve sunduğu birçok ayrıcalıklarla hayatınızı kolaylaştıran Free’nin, ücretli olarak seçebileceğiniz birçok kampanyası da var. 

 Free’nizle üye işyerlerinden yaptığınız her alışverişinizde bol bol chip-para kazanın. Kazandığınız chip-para’larla Axess üye iş yerlerinde anında bedava alışveriş yapabilirsiniz. 1 chip-para = 1 TL değerindedir. 

Axess üye iş yerlerinden alışveriş yaparken o mağazanın uyguladığı chip-para oranları öğrenebilir, biriken chip-para tutarınızı alışveriş sliplerinizde ve hesap özetinizde görebilirsiniz. Free’nizle yüz binlerce Axess üye iş yerindeki taksit fırsatlarından yararlanabilirsiniz. 

Bununla birlikte; Free ile Otomatik Fatura Ödeme Talimatı vererek her ay fatura takip derdinden kurtulabilirsiniz. Kira, aidat, okul taksiti gibi ödemelerinizi olayca ve zamanında gerçekleştirmek için Free ile anlık veya/düzenli EFT/Havale talimatı verebilirsiniz. Peşin alışverişler sonrasında ‘Taksit İste ve Erteleme İste’ hizmeti ile müşteri talebi üzerine ücret karşılığı işlemler taksitlendirilebilir veya ötelenebilir. Bu hizmetin ücreti Axess’ten farklıdır. 

FREE BÜTÇEM servisi 
Free sahiplerinin bütçe yönetimine destek olan bir hizmettir. Free Bütçem sizin için kartınızdaki harcamalar takip eder, sizi bir SMS ile anında haberdar eder. Free Bütçem ile kart sahipleri kendilerine aylık bir harcama tutarı sınırı belirleyebilirler ve harcamaları bu sınıra ulaştığı zaman (en az 200 TL’lik bir sınır olmak kaydı ile) anında bir SMS ile haberdar olabilirler. 

Free ile gıda, benzin, restoran vb. sektörlerde 100 TL üzeri bir işlem yaptıklarında harcama bildirim SMS’i alırlar. Diledikleri zaman Free Borç yazarak 4425’e SMS atabilirler. Böylece kullanılabilir limit, güncel borç bakiyesi, son ödeme tarihi bilgilerine Akbank tarafından gönderilecek SMS ile ulaşabilirler. 

Free Bütçem hizmetine kaydolmak için arasında bir boşluk bırakarak FREE BÜTÇEM ve istenilen tutar yazılarak 4425'e gönderilmesi gerekmektedir. Örneğin; kart sahibi kendisine aylık 350 TL’lik harcama sınırı koymak istiyorsa ‘’FREE BÜTÇEM 350’’ yazarak 4425’e göndererek bu servise üye olabilir. 

Alışverişlerinizde daha çok kazanın! Free ile Dolu Dolu Chip-para, Faiz İndirimi, Her Yerde 3 Taksit veya Akaryakıt ve Market Alışverişlerinde İndirim Tarifelerinden faydalanabilirsiniz. Kendinize uygun Free tarifelerinden birini seçmek için 444 2525’i arayabilirsiniz. Nakit hizmetleriyle acil para ihtiyaçlarınıza anında çözüm! Nakit ihtiyaçlarınız için hiçbir evrak ve belgeye gerek kalmadan, kefilsiz, formalitesiz Hızlı Para, Taksitli Avans veya SMS Para alabilirsiniz. 

Günlük ve küçük tutarlı nakit ihtiyaçlarınız için Nakit Avans hizmetinden faydalanabilirsiniz. Diğer banka kredi kartı borçlarınızı Taksitli Borç transferi ile Free’nize aktararak, borçlarınızı taksit taksit ödeyebilirsiniz.

Detaylı bilgi akbank şubeleri, akbank ve free kart web sitesinde

Ads Area