Ads Area

MOBEE NETT 7" S1200

Son teknoloji çoklu çekirdekli işlemci
Son teknoloji çoklu çekirdekli işlemci kullanan Mobee Nett 7" S1200

güç tüketimi birimi, 3D görüntü işletme özelliğine sahip grafik kartı, denge sensörü ve yer çekimi sensörü ile bir yüksek performans ürünüdür. Oyunseverler için özel olarak üretilmiş S1200, 6 saat kullanım süresi ile de göz dolduyor.

Uygulamalar (Application Market)
Mobee Nett Tablet’inize hayatınıza renk katacak birçok uygulama indirebilirsiniz. Mobee Nett Tablet’i benzerlerinden ayıran bir diğer özellik ise birçok uygulamanın üretimde yüklenmiş olması (Tank Recon 3D, Angry Birds, hesap makinesi, ofis programlarını kolayca ve hızla açmayı, oluşturmayı ve düzenlemeyi sağlayan Documents to Go, e-mail, Facebook, Galeri, G-mail, saat, hava durumu, web tarayıcı, MSN, müzik, dokunmatik ayarlar, Youtube, uygulama market, video, takvim, Skype.)

Ayrıca, Uygulama Market’ten birbirinden eğlenceli uygulamalardan indirebilirsiniz. Trafik yoğunluğunu görüntüleyebilmek için ibb trafik uygulaması, pdf görüntüleme uygulaması, yarış, strateji gibi çeşitli oyunlar indirebilirsiniz. Bazı uygulamaları web tarayıcıda araştırıp bularak da indirebilirsiniz. Android 2.3 için 50.000’den fazla eğlenceli uygulama mevcut ve her geçen gün yeni uygulamalar çıkıyor!

Avea Jet modelleri yeni seri MF190 ile 3G bağlantısı sağlayabilirsiniz

3D desteği ile mükemmel oyun performansı
Android 2.3 sürümünü kullanan Mobee Nett 7" S1200, 800 x 480 çözünürlükteki A+ kapasitif yüksek hassasiyetli 7” dokunmatik ekranı ile mükemmel dokunmatik deneyimi sunuyor.

Bütün web sayfalarını rahatlıkla açan Mobee Nett 7”, 1.6 GHz hızına kadar çıkan işlemcisi ve 3D video/oyun görüntülüme işlevi ile kusursuz performans sergiliyor. Hızı, grafik performansı ve mükemmel dokunmatiği ile yeni Mobee Nett 7" oyun meraklılarına hitap ediyor.

1 adet hoparlör, 1 kulaklık girişi, 1 adet USB girişi, 1 adet mikro SD kart girişi ve dahili mikrofon bulunuyor.

G-sensor ile ekran otomatik olarak yön değiştiriyor, bu sayede ekranı ister yatay ister dikey halde kullanabilirsiniz. 6 saatlik kullanım süresi ile mobil bilgisayar kullanımını günlük hayatın hareketli zamanlarına taşıyabiliyorsunuz.

Daha fazla detay mobee web sitesi ve teknoloji marketlerinde

Ads Area