Ads Area

YENİ DELL LATİTUDE E-AİLESİYLE MOBİL ÇALIŞMA OLANAĞINIZI ARTIRIN

Mobil bilgi işlemde yeni nesil çözümleri bekliyorsanız, artık daha fazla beklemenize gerek kalmadı. Yeni Latitude E-Ailesi gittiğiniz her yerde üretkenliği sürdürmek için gerek duyduğunuz her şeyi saglar.

Intel® Core™ i3, Core i5 ve Core i7 standart volt çözümleriyle desteklenen bu yeni ultra ince, ultra hafif dizüstü bilgisayarlar, verimli bir yönetime ve keyifli bir kullanıma olanak tanıyan en yüksek güvenlik düzeyini sağlar. Dayanıklı Latitude E-Ailesinin dizüstü bilgisayarları zorlu testlerden geçirilmiştir ve ofis veya yol koşullarına dayanır.

Heryere-giden üretkenlik:
ExpressCharge™ özelliğine sahip üç hücreli ve altı hücreli pil seçenekleriyle yalnızca 25,4 mm inceliğinde ve 1,36 kg ağırlığında.
Kalıcı olmak için tasarlandı: Tri-metal™ kasa, dört köşesi anotlu, cilalanmış alüminyumlu koruyucu magnezyum alaşımla kaplı ve toz boya kaplamalı taban.

Mükemmel güvenlik özellikleri:
Donanım şifreleme ve bağlantı noktası denetimiyle Dell veri koruma çözümleri. Kendi kendini şifreleyen sabit sürücüler, akıllı kart ve parmak izi okuyucuyla kimlik doğrulama.

Verimli yönetim özelliği:
E-Ailesi’nin ortak ve ölçeklendirilebilir yönetim çözümleri.

Daha fazla detay dell yetkili satıcıları ve dell web sitesinde

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area