Ads Area

VODAFONE VE HTC FİKİR YILDIZLARINI ARIYOR

Vodafone, HTC işbirliği ile inovatif fikirlerine ve Android uygulama geliştirme yeteneklerine güvenenlere yönelik bir yarışma düzenleyerek Fikir Yıldızları’nı arıyor.

Bu sene ilki yapılacak olan Vodafone Fikir Yıldızları Yarışması’nda en parlak fikirler ve en iyi uygulamalar ödüllendiriliyor. Parlak Fikir ve Android Uygulaması kategorilerinde düzenlenecek yarışmada dereceye giren gençler Londra’da yapılacak olan appsworld 2011 Europe’a katılarak kendilerini geliştirme ve dünyaya açılma fırsatı yakalıyor.

Vodafone, benzerlerinden farklı olarak Fikir Yıldızları yarışmasına katılan en iyi Android uygulamaların Android Market’te sunulması için katılımcılara HTC ile birlikte destek olmayı ve uygulamalarını sunan katılımcıların oluşacak gelirden pay almalarını hedefliyor. Detaylı bilgiler ve başvuru fırsatı www.fikiryildizlari.com adresinde yer alıyor. Vodafone parlak fikirlerle dolu gençleri bekliyor.

APPSWORLD 2011 EUROPE'A KATILIM ŞANSI
Parlak Fikir ve Android Uygulama kategorilerinde birincilik ödülü kazanacak gruplardan biri appsworld 2011 Europe’a katılım şansı elde edecek. Vodafone, benzerlerinden farklı olarak yarışmaya katılan en iyi Android uygulamaların Android Market’te sunulması için katılımcılara HTC ile birlikte destek olmayı ve katılımcıların oluşacak gelirden pay almalarını hedefliyor. Ayrıca her iki kategoride de ilk üçe giren gruplar Vodafone’un kendi çalışanları için hazırlanan Red Academy Sertifika Programı’na katılma ve All Stars Yetenek Programı’nda da bir adım önden başlama hakkı kazanacaklar.

Yarışmanın Parlak Fikir kategorisinde başvurular 26 Nisan’a, HTC’nin desteğiyle düzenlenen Android Uygulama kategorisindeyse başvurular 11 Mayıs’a kadar yapılabilecek. Başvurular iki aşamada Vodafone, HTC, iş ortaklarının olduğu jüri tarafından değerlendirilerek finalistler belirlenecek.

Detaylı bilgiler ve başvuru fırsatı www.fikiryildizlari.com adresinde. Vodafone parlak fikirlerle dolu gençleri bekliyor.HABERTURK
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area