Ads Area

Sevgililer Gününe özel, sınırlı sayıda üretilmiş yeni Mobee Nett 7

Mükemmel internet deneyimi
Android 2.1 sürümünü kullanan Sevgililer Gününe özel, sınırlı sayıda üretilmiş yeni Mobee Nett 7 Tablet, 800 x 480 çözünürlükteki 7 LED ekranı ile mükemmel internet ve multimedya deneyimi sunuyor.

E-posta gönderip alabilir, online gazete okuyabilir, Facebook gibi sosyal medya araçlarında gezinebilir, Youtubeda video izleyebilir, internetten film indirip izleyebilir, fotoğraf ve video çekebilirsiniz. 720 MHz işlemcisi ile Mobee Nett hızını arttırken, ağırlığını 360 grama düşürüyor.


Uygulamalar (Application Market)
Mobee Nett Tabletinize hayatınıza renk katacak birçok uygulama indirebilirsiniz. Mobee Nett Tableti benzerlerinden ayıran bir diğer özellik ise birçok uygulamanın üretimde yüklenmiş olması (Astro, hesap makinesi, ofis programlarını kolayca ve hızla açmayı, oluşturmayı ve düzenlemeyi sağlayan Documents to Go, e-mail, Facebook, Galeri, G-mail, saat, hava durumu, web tarayıcı, MSN, müzik, dokunmatik ayarlar, Youtube, uygulama market, video, takvim, Skype.) Ayrıca, Uygulama Marketten birbirinden eğlenceli uygulamalardan indirebilirsiniz. Trafik yoğunluğunu görüntüleyebilmek için ibb trafik uygulaması, pdf görüntüleme uygulaması, yarış, strateji gibi çeşitli oyunlar indirebilirsiniz.

Bazı uygulamaları web tarayıcıda araştırıp bularak da indirebilirsiniz. Android 2.1 için 20.000den fazla eğlenceli uygulama mevcut ve her geçen gün yeni uygulamalar çıkıyor

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area