Ads Area

SAMSUNG OMNİA 7 YE GÜNCELLEME ŞOKU

Microsoft, Windows Phone 7 için yayınladığı güncellemesini duyurmasına rağmen kopyala - yapıştır özelliğini bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Microsoft'un akıllı telefonlar için geliştirmiş olduğu Windows Phone 7 işletim sistemi için yayınlanan son güncellemenin, sistemin işlem gücünü artırmak amaçlı olduğunu söyleyen Microsoft yetkilileri, şu anki güncellemede direkt olarak kopyala - yapıştır özelliğinin bulunmadığını belirtirken, ileride yapılacak güncelleştirmelerde bu özelliğin geleceğinin sinyalini verdiler.

Yayınlanan güncelleştirmeyi yüklemek isteyenlerin telefonlarını PC ya da Mac ortamına bağladıktan sonra kurulum aşamalarını takip ederek yüklemeyi tamamlamaları gerekiyor. Fakat telefonunuz bir Samsung Omnia 7 ise bu güncelleştirmeyi yükleyemeyebilirsiniz zira çoğu Samsung Omnia 7 kullanıcısı kurulum yapmaya çalışırken sıkıntı yaşamış durumda.

Güncellemenin bir Samsung Omnia 7 akıllı telefonuna kurulması sonucu telefonun kilitlenip kalması en büyük sorun iken, Windows Phone destek hattı, bu problemin farkında olduklarını ve çözmek için işe koyulduklarını açıkladı.hürriyet

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area